arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Nieuws » Kijk mee: de mooiste woonaccessoires voor je huisdieren

Kijk mee: de mooiste woonaccessoires voor je huisdieren

Heb jij een lief huisdier in huis, zoals een hond of kat? Cute! Daar wil je natuurlijk de beste zorg voor verlenen. En dat doe je bijvoorbeeld met comfortabele en vermakelijke accessoires! In deze blog lichten we onze favoriete woonaccessoires voor huisdieren uit – die er ook nog eens mooi uitzien. Kijk mee!

Mooie bakjes voor eten en drinken

Dierenbenodigdheden in huis bestaan bijvoorbeeld uit de eet- en drinkbakjes! Echt een essential wat betreft accessoires voor huisdieren. Deze bakjes zijn er in allerlei soorten en maten te vinden. Houd er daarbij allereerst rekening mee dat je gaat voor een comfortabele bak voor jouw dier: let op de diepte en grootte ervan.

Daarnaast doe je er goed aan om na te denken over de look: ga bijvoorbeeld voor minimalistische bakjes, zoals op het beeld hieronder. Daarmee zit je simpelweg altijd goed! Maar het is ook een leuk idee om een bakje met een print te kiezen – net wat bij jouw stijl past.

Kies de juiste voederbak voor je huisdieren

Stijlvolle speeltjes

Wat je woning leuk maakt voor je huisdieren? Dat ze er lekker in kunnen spelen! Wel zo belangrijk voor het plezier. Haal daarom speelgoed voor hond of kat in huis – daar zijn een heleboel verschillende soorten van te vinden. Kijk maar eens op het beeld hieronder! Van bot tot bal, van vliegertje tot muis – om maar wat voorbeelden te noemen. Je kunt er zoveel van in huis halen als je maar wilt: een feest voor je dieren!

Wat betreft het interieur doe je er goed aan om deze hondenspullen of kattenspullen in een stijlvolle look te kiezen. Dat kost misschien wat uitzoektijd, maar zo zorg je er wel voor dat de spullen prima samengaan met de rest van je woning! Pas bijvoorbeeld op met te felle kleuren, en zorg voor materialen met een rustige uitstraling zoals hout of een stevige stof. Daar raak je minder snel op uitgekeken!

Kijk mee: de mooiste woonaccessoires voor je huisdieren

Een slaapplek

Accessoires voor je hond of katten accessoires bestaan ook uit de slaapplek voor je dieren! Geef ze een zacht en comfy plekje, om uren weg te kunnen dromen. Hoewel de kans groot is dat ze soms alsnog op de bank of zelfs de grond een dutje doen – dat blijft een eigenaardige eigenschap –, is een eigen slaapplek net zo belangrijk. Hier kan je huisdier zich even terugtrekken.

Ook hier geldt weer: let op de look! Het gaat hierbij immers ook om een redelijk groot item in huis – iets waar je dag in, dag uit weer tegenaan kijkt. Zeker als je bijvoorbeeld een grote hondenmand of een hoog slaaphuis voor katten in huis hebt, is dit het geval. Kies bijvoorbeeld een rustige kleur uit, of ga voor een tint die gelijk is aan je muur: zo past het goed bij je woning.

Zo kies je de juiste slaapplek voor je huisdier

Reageer

Lees ook:

Geef ruimtes een nieuwe look met een steenstrip >
Help ik wil mijn huis snel verkopen: hoe pak ik dit aan? >
Dit zijn de voordelen van een boxspring bed >
Brand voorkomen in huis: praktische en eenvoudige tips >
Tips voor een duurzaam én stijlvol interieur >
De leukste tuinset voor in jouw achtertuin: 6x inspiratie >
Makkelijke tips voor een energiezuinig huis >
Je eigen woonstijl ontdekken: zo doe je dat! >
Veilig klussen: deze spullen heb je nodig >
Ga jij je woning verbouwen? Gebruik tijdelijke opslag! >
8 belangrijke benodigdheden voor een verbouwing >
Infrarood verwarming: de nieuwe manier van verwarmen >
Veilig en streeploos de buitenramen schoonmaken >
Zo maak je verhuizen gemakkelijker >
Huis verkopen zonder makelaar? Lees deze tips >

Terug naar overzicht >>