arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Nieuws

Nieuws

Lees hier het nieuws van Woonstijl.

Mooie tegels in de keuken: kijk mee!

De badkamer en de keuken zijn toch wel dé plekken in huis voor tegels aan de muur. Hoewel je ook kunt gaan voor verf of behang, staan tegels prachtig in de keuken. Dat is dan ook precies waar we het over gaan hebben in deze blog! Kijk mee en ontdek de mooiste tegels.

lees meer >>

Snel opruimen in huis: essentiële tips

We zijn druk, druk, druk – een typisch gegeven van de huidige tijd waarin we leven. En daarbij wil het huishouden er nogal eens bij inschieten. Helemaal begrijpelijk! Zo is de kans groot dat je in je hoofd hebt zitten dat huishoudelijke klusjes al snel lang duren. Gelukkig hoeft dat niet altijd zo te zijn – in deze blog geven we tips voor het snel opruimen in het interieur.

lees meer >>

Met deze tips zorg je voor een heerlijk frisse geur in huis

We maken van onze woningen natuurlijk graag prettige omgevingen om in te vertoeven. En daarbij is geur ook van groot belang! Ruikt het lekker fris in jouw woning, is er sprake van gezonde lucht in huis? In deze blog geven we tips om hieraan te kunnen voldoen. Lees en leer!

lees meer >>

De mooiste bijzettafels: kijk mee!

Naast vrijwel iedere bank of ieder bed is er wel een te vinden: een bijzettafel! Dit is dan ook een enorm handig onderdeel in het interieur. Hier kun je immers allerlei spulletjes op kwijt. Benieuwd naar onze favoriete bijzettafeltjes? Kijk mee en doe inspiratie op!

lees meer >>

Ga voor opvallend behang aan de muur: voorbeelden en inspiratie

In veel woningen zien we witte muren terug. Niets mis mee, maar het is wel een beetje saai! Durf daarom eens uit te pakken, bijvoorbeeld met opvallend behang. Dat geeft echt een heel andere uitstraling aan je woning. In deze blog delen we behang inspiratie met je: kijk mee!

lees meer >>

Een hangmat in huis: ontdek de voordelen

Vandaag hebben we het over een van onze favoriete accessoires: de hangmat! In maar weinig woningen zien we ‘m terug – en dat vormt een des te grote reden om er een in huis te halen. Ontdek het plezier en comfort van een hangmat in huis: lees snel verder!

lees meer >>
Inboedelverzekering

5 tips voor het kiezen van de juiste inboedelverzekering

Een inboedelverzekering is niet verplicht, maar wel heel fijn om te hebben. De verzekering dekt je spulletjes tegen allerlei schades. Zo zijn je meubels bijvoorbeeld verzekerd tegen waterschade als er een waterleiding kapot gaat. Maar je spulletjes zijn ook verzekerd tegen inbraak, diefstal en nog andere schades. Een inboedelverzekering is meestal niet zo duur. Maar het is wel belangrijk dat je de goede verzekering kiest voor jouw situatie. Dit zijn 5 tips voor het kiezen van de juiste inboedelverzekering.

lees meer >>

Bohemian accessoires in huis: dit zijn de must-haves

We zijn er dol op: de bohemian stijl in het interieur. Cosy, rustgevend én gezellig: een ideale mix, als het aan ons ligt. Welke bohemian woonaccessoires en bohemian meubels kun je in huis halen om voor deze look te gaan? Daar vertellen we je alles over in deze blog.

lees meer >>

Zwart in de slaapkamer: durf voor deze kleur te kiezen!

Ben je toe aan een make-over in de slaapkamer? In deze blog lichten we de zwarte slaapkamer uit! Hoewel je misschien het idee hebt dat dit te donker is, is dat heus niet waar. Durf de stap te nemen – zwart is juist enorm stijlvol en rustgevend. Laat ons je inspireren in deze blog!

lees meer >>

Kijk mee: de mooiste woonaccessoires voor je huisdieren

Heb jij een lief huisdier in huis, zoals een hond of kat? Cute! Daar wil je natuurlijk de beste zorg voor verlenen. En dat doe je bijvoorbeeld met comfortabele en vermakelijke accessoires! In deze blog lichten we onze favoriete woonaccessoires voor huisdieren uit – die er ook nog eens mooi uitzien. Kijk mee!

lees meer >>

Onmisbare items voor een professionele thuisklusser

Durf jij jezelf een professionele thuisklusser te noemen? Dan heb je vast wel wat meer klusbenodigdheden in huis dan alleen een standaard gereedschapskist. Maar heb je ook alle onderstaande spullen al aangeschaft? Scrol door ons lijstje met onmisbare items en misschien doe je nog wat nieuwe ideeën op! Goede werkkleding, werkschoenen en accessoires Een professionele […]

lees meer >>

Dit zijn dé mooiste banken voor je woonkamer

Het is toch wel een belangrijk item in huis: de bank in de woonkamer! Hier breng je immers behoorlijk wat uurtjes op door. Dus dan kun je er maar beter voor zorgen dat je voor een mooie – en natuurlijk comfortabele – optie gaat. Daar delen we in deze blog alles over!

lees meer >>

Keukenspullen opbergen aan de muur: mooie voorbeelden

We moeten er toch al snel behoorlijk wat spulletjes in kwijt: de keuken. En daarbij is de kans groot dat je gauw genoeg merkt dat de kasten uitpuilen – zeker als je een kleine keuken hebt. Vervelend! Maar gelukkig hebben we er een oplossing voor: ga bij het keuken inrichten voor opbergen aan de muur! Ideaal, zoals je ontdekt in deze blog.

lees meer >>

De voordelen van het verhuren van je appartement

Er zijn allerlei redenen om je appartement, tijdelijk of voor langere duur, te verhuren. Indien je er zelf gedurende een bepaalde periode geen gebruik van maakt is het misschien wel de beste keuze. Toch komt er best het een en ander kijken bij het verhuren van je appartement. Je moet je verdiepen in de wetten […]

lees meer >>

Vanaf de andere kant van de wereld je achtertuin checken? Dat kan!

Er zijn volop redenen om rond te reizen. Om nieuwe landen en culturen te ontdekken, om te genieten van zon, zee en strand, of om familie in het buitenland te bezoeken. Wat jouw reden om van huis te gaan ook mag zijn, je kunt de woning niet in de koffer meenemen. Je kunt ook niet een grote muur rondom jouw mooie huis zetten. Het is wel mogelijk om veiligheidsmaatregelen te nemen zodat jouw woning ook bij afwezigheid beschermd is. Bijvoorbeeld met gekeurde veiligheidssloten, een alarmsysteem of een beveiligingscamera in de tuin. Zo kun je vanaf de andere kant van de wereld jouw achtertuin in de gaten houden. Op deze pagina bekijken we hoe een outdoor IP camera werkt, en we leggen uit hoe de afkorting IP voor camera’s twee heel verschillende betekenissen heeft.

lees meer >>