arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Binnenkijkers » Landelijk

Binnenkijkers Landelijk

Landelijk wonen gaat over binnen en buiten. De rust en sfeer van het platteland is in huis voelbaar. Bereik een landelijke sfeer met rustieke meubels, houten vloeren, lichte kleuren op de muur en houten shutters voor het raam. Zeker in onze huidige tijd waarin alles snel en gehaast lijkt te moeten gaan is er een enorme hang naar een landelijk interieur.

6x prachtige stickers voor in de kinderkamer

Is jouw babykamer of kinderkamer een beetje saai? Stickers kunnen dat probleem verhelpen. Ze maken de ruimte in een keer een heel stuk vrolijker en gezelliger. Bovendien is er eigenlijk geen voorbereiding nodig. Stickers van goede kwaliteit plakken prima op vrijwel elke soort ondergrond; of dat nu de muur, de vloer of de deur is. […]

lees meer >>

Binnenkijken bij Babs & Wim

Elk jaar tovert Babs haar huis om in een grijs-wit kersthuis. Alle kamers gaan in de metamorfose. Extra veel aandacht gaat uit naar de eettafel want hier vindt het kerstdiner plaats met de hele familie. Een jaarlijks hoogtepunt. “Genieten van elkaars gezelschap in een mooi sfeervol huis. Beter kunnen we het jaar niet afsluiten,” lacht Babs.

lees meer >>

Binnenkomen bij Johan & Angélique

“Hier ga ik later wonen.” Angélique zei het als klein meisje al toen ze met haar moeder door de straat reed. Inmiddels woont ze er vijftien jaar, samen met Johan. Binnen is het interieur één en al landelijk stoer en brocante.

lees meer >>

Binnenkomen bij Peter en Marjanne

Werk en privé lopen bij Peter en Marjanne letterlijk in elkaar over. Zij wonen naast hun winkel Het Woonhuis in Elspeet. Als eigenaren van een woonwinkel weten ze als geen ander, hoe ze hun huis moeten inrichten.

lees meer >>

Denk groot & ga voor stoer

Na jarenlang in het buitenland wonen, is dit hun eerste, echt eigen huis: de vrijstaande villa in Brabant die ze geheel naar eigen inzicht hebben laten ontwerpen en bouwen. Ex-voetballer Pierre van Hooijdonk en zijn familie voelen zich hier dan ook helemaal thuis.

lees meer >>

Binnenkijken bij Suzanne in ’t Graveland

Suzanne Loggere woont op een schitterend landgoed in ’s Graveland. ‘Het is een droom om hier te mogen wonen. Ons huis, een Goois koetshuis, is een thuis voor mijn gezin. Het ademt historie, is niet perfect, maar wordt juist daardoor gekoesterd.’

lees meer >>

Binnenkijken bij Trude en John in Apeldoorn

Trude en haar man John bezichtigden talloze huizen, ze raakten bijna de tel kwijt. Het ene huis was onherstelbaar slecht verbouwd, het andere voldeed gewoonweg niet aan hun smaak. Totdat ze hun huidige parkenvilla binnenstapten. Ze wisten direct: dit is het!

lees meer >>

Binnenkijken bij Karen Glas in Edam

Het huis in Edam waarin vormgeefster Karen (42) en haar kinderen Lieke (10) en Stan(9) wonen, was in 1901 een koekjeswinkel met woonhuis van de bakker. 12 jaar geleden kocht ze het. Er is flink verbouwd. Het enige nog originele aan het pand is de voorgevel.

lees meer >>

Binnenkijken bij Esther en Patrick in Bussum

Oosterse sferen in jaren twintig woning. De eerste bezichtiging annuleerden Esther en Patrick. Maar na een aantal andere huizen te hebben bekeken, besloten ze alsnog te gaan kijken. Dat is inmiddels drie jaar en een complete metamorfose geleden.

lees meer >>

Binnenkijken in een landelijke, stoere woning

Als je over het grindpad loopt, midden in een oase van groen en rust, krijg je al een idee van wat je te wachten staat. Het landelijke huis van Gea en Martin in Oosterwolde is stoer en met veel zorg ingericht. Alles klopt…tot de geur van versgebakken appeltaart aan toe.

lees meer >>

Binnenkijken in een boerenwoning in kerstsfeer

Een mooie, oude boerenwoning in het kunstenaarsdorp Amerongen. Dat klinkt ons al als muziek in de oren. Helemaal als die schitterende woning in kerstsfeer is gehuld!

lees meer >>

Binnenkijken bij Simone en Dick

Een oud huisje in Harderwijk werd met de grond gelijk gemaakt. Bewoners Simone en Dick besloten vorig jaar dat hun huis toe was aan een metamorfose. Vier maanden ging het gezin ergens anders wonen om vervolgens terug te keren in een compleet ‘nieuw’ huis.

lees meer >>

Binnenkijken bij Jos en Jacqueline

Zo’n vier jaar begon Jos Domburg op een prachtig stukje grond in het bosrijke Putten met de bouw van zijn eigen huis. In een periode van 1,5 jaar ontstond er uit het niets een prachtige woning waar landelijk en modern hand in hand gaan.

lees meer >>

Binnenkijken bij Judith en Robert-Jan in Kampen

De meeste meubels en woonaccessoires in het huis van Judith Veld en Robert-Jan van Hell komen van ver. Het zijn souvenirs van reizen of toevallige vondsten.

lees meer >>

Binnenkijken bij Hetty en Viktor in Apeldoorn

Vier jaar wonen Hetty, Viktor en hun drie kinderen in hun hoge stadswoning in Apeldoorn. Oogt het huis van buiten strak en modern, binnen is het een walhalla voor liefhebbers van brocante. Hetty laat zien dat oud en nieuw heel goed samen gaan.

lees meer >>