arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Blog

Blog en Columns

Regelmatig werken wij samen met mensen die werkzaam zijn in de woonwereld. We zijn benieuwd naar hun verhalen en avonturen. Daarom vroegen we ze ook om een blog bij te houden op deze plek. Een persoonlijk dagboek met belevenissen, tips en trends. Van een interieurstylist tot trendwatcher tot tuinarchitect. Allemaal vertellen ze ons hun verhaal. Maar één ding hebben alle blogs met elkaar gemeen: passie voor wonen!

Veel leesplezier!

Alex Speelman

Alex Speelman is al 25 jaar trendwatcher, creative director van B&C Raamdecoratie en altijd op zoek naar de nieuwste woontrends. Wekelijks is hij in het RTL televisieprogramma Van Kavel tot Kasteel te zien.

Lees meer >>

Annelies van Limbeek

Annelies is een designliefhebber pur sang, styliste bij designwinkel Strand West in Utrecht en houdt ons op de hoogte van het laatste nieuws uit designland.

Lees meer >>

Helen de Boer

Helen de Boer (39) eigenaresse van woonwinkel Living-In in Edam, getrouwd met Frank de Boer (41) oud-profvoetballer en trainer bij Ajax. Moeder van drie dochters Romy (17), Jackie (15) en Beau (12).

Lees meer >>

Jan van de Schootbrugge

Mode werd hem met de paplepel ingegoten. Zijn opa ging op de fiets langs klanten en verkocht zo bedrijfskleding. Jan van de Schootbrugge doet dat wel anders. Hij runt samen met Hermien van de Schootbrugge Atelier 9 in Nunspeet.

Lees meer >>

Jannetta van der Ziel

Al een paar jaar schrijft Jannetta columns voor Woonstijl. In elke column neemt ze ons even mee in haar wereldje van intertieurs en woontrends. Ze geeft ons kleur- en indeeladvies en schudt woontips zo uit haar mouw.

Lees meer >>

Marie-Gon Vos

Sinds 1999 werkt Marie-Gon met veel plezier als interieurstylist voor klanten in alle formaten. Zakelijk maar ook particulier. Als geen ander is zij op de hoogte van de laatste woontrends.

Lees meer >>

Mariska van der Velde

Mariska van der Velde is een zelfstandig interieur- en winkelstyliste die iedereen weet te inspireren met haar passie voor interieur en feeling voor sfeer en kleur. Praktisch, commercieël, vernieuwend en meedenken zijn voor haar vanzelfsprekende begrippen.

Lees meer >>

Nathalie Geerts

Nathalie Geerts, interieurstylist, columnist en conceptbedenker met passie voor creatie schrijft regelmatig een column in Woonstijl. Hierin inspireert en motiveert ze ons om het beste uit onszelf en onze woning te halen.

Lees meer >>

Peter Verrij

Slaapspecialist Peter Verrij is eigenaar van Morgana in Veenendaal en weet als geen ander, alle ins en outs van het slapen. In zijn columns biedt hij u regelmatig verrassende slaapoplossingen op maat. Want elk lichaam slaapt weer anders.

Lees meer >>

Ruud Beyer

Interieurspecialist Ruud Beyer is eigenaar van Beyer Interieur in Harderwijk en volgt de laatste woontrends op de voet. In zijn columns geeft hij inspirerend interieuradvies en vertelt hij waar hij zijn inspiratie vandaan haalt.

Lees meer >>

Veronic en Manon van Gillot in Kampen

Winkel Gillot Living & Fashion geeft inspiratie op het gebied van interieur, mode en accessoires. Ze werken met prachtige merken waarmee ze u zowel op interieur- als op fashiongebied kunnen prikkelen.

Lees meer >>