arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Gespot

Gespot

Zin in een dagje er op uit? Ga samen met een vriendin of met uw partner een dagje woonwinkelen bij u in de buurt. Het aanbod is groot. Woonstijl laat u kennis maken met de gezichten achter deze woonwinkels. Stuk voor stuk inspirerende, hardwerkende mensen met veel kennis over hun producten. Laat u inspireren en adviseren. Het is de zaak van.

Martin Venderbos van MV Design

Top design op maat gemaakt. Al 10 jaar lang vervaardigt MV Design roestvrijstalen tafels, trappen en hekwerken van Martin Venderbos. Tijd voor een gesprek. Het is de zaak van Martin Venderbos.

lees meer >>

Henrico Sellies van Veldkamp at home

Bij Veldkamp at home in Apeldoorn werken woninginrichters van A tot Z. Hier kunt u de sfeer van een uitgebreide wooncollectie proeven. Nieuwsgierig? Het is de zaak van bedrijfsleider Henrico Sellies.

lees meer >>

Alex en Ingrid van Corduroy

Vorig jaar is in Huizen Corduroy geopend, een winkel in dames- en herenmode, én in woonaccessoires. Corduroy is een mooi nummer van Pearl Jam en de naam voor ribstof. Hoe zit dit? Het is de Zaak Van Alex en Ingrid.

lees meer >>

Rene Vos van La Vie Keuken

Nieuw geopend in Apeldoorn is La Vie Keukens. Keukens met een grote K! Want de nieuwste modellen en trends in keukenland zijn hier op één plek verzameld. Wie is deze nieuwkomer in Apeldoorn? Woonstijl ging op bezoek. Het is de zaak van René Vos.

lees meer >>

Albert Geerligs van Woon Service Geerligs

Woon Service Winkel Geerligs in Eerbeek is meer dan alleen gordijnen, raamdecoratie en tapijt. Hier vindt u de laatste trends in woonmode en krijgt u een creatief advies bij de stoffering van uw Interieur. Het is de zaak van eigenaar Albert Geerligs.

lees meer >>

Marco Klinkenberg van Klinkenberg Wonen

Klinkenberg Wonen. Het is de verzamelnaam voor uiteenlopende meubelcollecties in verschillende stijlen. Goed voor 4.000 m2 wooninspiratie in Amstelhoek. Het is de zaak van Marco Klinkenberg (en zijn zwager Marcel Veenvliet).

lees meer >>

Henk van ’t Hof van Slaaphof

Ontdek het geheim van gezond slapen bij Slaaphof Harderwijk. Maak kennis met de directeur van deze beddenspeciaalzaak sinds 1989. Passievolle woorden over het beddenvak. Het is de zaak van Henk van ’t Hof.

lees meer >>

Jessica Kalkhoven van JK Design

JK Design in Nijmegen. Het laatste nieuws op het gebied van interieur en mode onder één dak. Eigenaar Jessica Kalkhoven is jong (25 jaar) maar heeft al de nodige ervaring in de interieurwereld. Het is de zaak van Jessica.

lees meer >>