arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Nieuws van de beurzen

Nieuws van de beurzen

Op verschillende meubelbeurzen zoals in Milaan, Keulen, Amsterdam en Parijs worden elk jaar de nieuwste meubelcollecties gepresenteerd. Wat is hip, hot en in? Woonstijl neemt er graag voor u een kijkje en showt u de laatste trends.

Woonbeurs Amsterdam 2012

Dit jaar hét woonevent van het jaar gemist? Geen probleem! Woonstijl nam een kijkje op de woonbeurs Amsterdam en spotte voor u de opvallendste primeurs.

lees meer >>

Design District 2012

Woonstijl bracht een bezoek aan Design District 2012. Mariska van der Velde vertelt! Via een boswandelingetje langs vervallen en gerestaureerde industriële panden met een geheime geschiedenis, liep ik van parkeerplaats naar Design District. Vervallen maar ongeschonden van graffiti.

lees meer >>

Salone del Mobile Milaan

Trendwatcher Alex Speelman ging naar de grootste design meubelbeurs van de wereld, Salone del Mobile in Milaan en spotte voor Woonstijl de laatste interieurtrends.

lees meer >>

Maison en Object Parijs

De beurs Maison et Objet in Parijs (20 t/m 24 januari 2012) was een ware tijd- én wereldreis! Objecten, ontwerpen, kleuren, patronen en sferen namen ons mee naar verre landen en culturen.

lees meer >>

Meubelbeurs IMM Cologne

Van 16 tot 22 januari 2012 vond in Keulen de eerste designbeurs van het jaar plaats. De sfeer was positief. Verschillende meubelmerken en ontwerpers presenteerden hier hun laatste collecties.

lees meer >>