arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Dit zijn handige accessoires voor de keuken
De investering waard: een goede messenset!

Dit zijn handige accessoires voor de keuken

Dol op koken? Dan is deze blog onmisbaar voor jou! We gaan het hebben over handige accessoires voor de keuken: wat mag je niet missen? Om echt plezier te halen uit het koken, doe je er goed aan om kwalitatieve accessoires in huis te halen – waar je jarenlang plezier aan gaat beleven. Lees snel verder!

Een goede messenset

In keukens komen we maar al te vaak kleine, botte mesjes tegen waarmee het eten wordt gesneden. Dat werkt natuurlijk, maar echt een plezier doe je jezelf hier niet mee. Heb je ooit een goed koksmes gebruikt in de keuken? Dan ervaar je direct een wereld van verschil! Je wilt nooit meer terug naar de kleine mesjes.

Daarbij doe je er goed aan om meteen een hele set in huis te halen. Dan kun je afwisselen en voor ieder gerecht het juiste mes inzetten. En zo kun je meteen stijlvolle houten keuken accessoires aanschaffen – in de vorm van een messenblok. Een ware beauty in de keuken!

De investering waard: een goede messenset!

Kwalitatieve pannen

Keuken accessoires die we belangrijk vinden bestaan ook uit kwalitatieve pannen: net als een goede messenset, doe je jezelf hier ook een plezier mee. Je kunt natuurlijk eenvoudige pannen in huis halen – ook die doen het werk. Maar eerlijk is eerlijk: gaat die antiaanbaklaag er soms niet nét wat te snel vanaf?

Kijk eens naar een heel ander model pan, zoals de gietijzeren pan. Dat is even wennen in het begin, maar ook hier geldt weer: na verloop van tijd wil je nooit meer anders. Het maakt het koken eenvoudiger! En zo’n pan ziet er prachtig uit: helemaal Pinterest-waardig zo, die keuken van jou.

Dit zijn handige accessoires voor de keuken

Alle lepels zijn welkom

Lepels zijn er natuurlijk om gerechten mee op te eten – dat is waarschijnlijk waar je het eerst aan denkt. Maar dat is niet alles: lepels zijn eigenlijk multi-inzetbaar in de keuken. Ze zijn er dan ook in allerlei vormen te vinden – vaak misschien meer in de vorm van een schep.

Zo vinden we naast basic lepels ook de soeplepel enorm belangrijk in de keuken. Niet alleen om soep mee te scheppen, maar net zo goed om soms mee te koken – je kunt altijd uit de voeten met dit item. En wat dacht je van de pastaschep? Of de slalepel? En de theelepels? Zo kunnen we nog wel even doorgaan: kies mooie lepels uit die passen bij jouw smaak.

Kies voor mooi serviesgoed in de keuken

Begin een moestuintje

Waar keukenspullen natuurlijk bestaan uit de essentials die we hierboven bespraken, is het ook een idee om een extraatje toe te voegen aan de ruimte. Begin bijvoorbeeld een moestuin! Iets waar je een heleboel plezier uit kunt halen.

Met een paar kruiden in leuke potjes kom je al een eind – ideaal als je niet zoveel ruimte in de keuken hebt. Zo kun je toch altijd verse kruiden aan het eten toevoegen! Maar nog leuker is om verschillende plantjes in de vensterbank te zetten: maak er een waar project van.

Leuk in de keuken: een moestuin!


Reageer

Lees ook:

Je badkamer simpel pimpen in 5 stappen >
Kies voor opvallend behang: verschillende voorbeelden >
Een lockerkast: mooi én handig in elke ruimte in huis >
Zo ga je zelf groene stroom gebruiken >
Wat we kunnen leren van de Japanse interieurstijl >
Tips voor het inrichten van de babykamer >
Deze items zijn onmisbaar in een bohemian interieur >
Met deze tips ga je voor een knusse slaapkamer >
Veiligheid rondom de voordeur: 6 tips >
Buiten zijn en toch binnen zitten met een tuinkamer >
Planten in de badkamer: hier kun je ze kwijt >
Roze en geel in het interieur combineren >
Een kleine tuin inrichten: tips en tricks >
Met deze tips ga je voor een moderne boerderij look in huis >
Zo ga je voor een vintage look in de slaapkamer >

Terug naar overzicht >>