arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Binnenkijkers » Deens

Binnenkijkers Deens

Door natuurlijke materialen te gebruiken in uw interieur zoals (licht) hout, vilt en wol krijgt uw huis die mooie Deense stijl. Houd u van natuurlijke materialen, lichte, zachte kleuren met felle accentkleuren en duurzaamheid? Dan bent u waarschijnlijk ook een liefhebber van interieurs in Deense stijl.

Wonen in een voormalige kerk

In een voormalige kerk, midden in het centrum van Harderwijk, wonen Ilse en Guido met hun zeven kinderen. Het hoge plafond, de boogramen en de gevel verraden dat dit pand vroeger een kerk was, maar verder herinnert niets meer aan die tijd.

lees meer >>

Binnenkijken bij Janine

Rode kerstballen voor in de boom en witte engeltjes aan een tak. Janine is interieurontwerper en zij is vaak maandenlang bezig met Kerst. ‘Tegen de tijd dat het december is, heb ik al zoveel kerstdecoraties gezien, dat ik het in ons eigen huis het liefst heel basic houd.’

lees meer >>

Binnenkijken bij Jacob en Janne

Net een huis gekocht en al meteen weer verhuren. Jacob en Janne woonden nog met de kinderen in Bolivia, maar ze wilde een huis kopen in Nederland. Na een overplaatsing en twee jaar te hebben gewerkt in Panama, wonen ze nu dan eindelijk in Nederland, in een licht interieur.

lees meer >>

Binnenkijken bij Femke en Flavio in Zunderdorp

Femke Pasquino- De Harde (34 jaar) woont samen met Flavio Pasquino (38 jaar) en de zoon van Flavio, Rocco (9 jaar) Huisdieren chuhuahua Tom, portugeese straathond Big en katers Sjon en Pom. “De dieren maken me elke dag blij met hun enthousiasme.”

lees meer >>

Binnenkijken bij Nilla en Jonas in Delft

Toen het Zweedse stel Jonas Walther en Nilla Söderberg met hun dochtertje Selma, van Zweden naar het Nederlandse Delft verhuisden, voelde dat helemaal niet vreemd. Integendeel de smalle straatjes en prachtige grachten, sprak hen meteen aan.

lees meer >>

Binnenkijken bij Marjolein en Ruud in Harderwijk

Marjolein en Ruud Beyer, eigenaren van Beyer Interieur, wonen met hun drie kinderen in de binnenstad van Harderwijk. Hun tussenwoning uit 1890 heeft dienst gedaan als katoenfabriek en onderkomen voor officieren. Zij maakten er een eigentijds thuis van, met een mix van originele details en moderne woonitems.

lees meer >>

Binnenkijken bij Emma en Beau

Het is een trend, pastelkleuren in huis, maar Emma en Beau hebben het al jaren. Het bewijs dat zachte pastelkleuren tijdloos zijn. “Hou de basis wit, dan springen pastelkleuren er nog meer uit”, adviseerde een interieurstylist. Ze genieten er nog elke dag van.

lees meer >>