arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Binnenkijkers » Vintage

Binnenkijkers Vintage

De vintage woonstijl kenmerkt zich door retro-elementen uit allerlei jaren. Of het nu de jaren 60, 50 of de 80?s zijn dat maakt niet uit. Vintage bestaat uit: eerlijke vormen waarbij hout een belangrijke rol speelt. Warme houtsoorten zijn in hun element in deze stijl: de houtstructuur van een kastje of tafel geeft gevoel aan de ruimte. Vindt u de oude meubels bij uw oudtante op zolder ook jaloersmakend? Dan is de vintage woonstijl iets voor u.

6x leuke ouderwetse items voor de moderne keuken

Een moderne keuken is heel fijn, maar soms mis je toch iets van vroeger. Het feit dat je van alle moderne gemakken voorzien bent, neemt dat niet helemaal weg. Maar gelukkig vind je tegenwoordig steeds meer leuke brocante items van vroeger, die op maat zijn gemaakt voor de moderne keuken!

lees meer >>

Binnenkijken bij Anne en Erik in Hemelum

Erik en Anne woonden drie jaar op een woonboot in Amsterdam maar besloten toch om te verhuizen naar het rustige dorpje Hemelum in Friesland. Na de bezichtiging van het huis, moesten ze binnen 24 uur beslissen of ze ervoor wilden gaan of niet. ‘Maar die tijd hadden wij niet nodig om een beslissing te nemen: het was liefde op het eerste gezicht!’ vertelt Anne.

lees meer >>

Binnenkijken bij Linda en Dennis

Linda en Dennis wonen al enkele jaren in hun appartement, met als terugkerend thema vintage. ‘Toen we dit gezinsappartement voor het eerst zagen was het erg donker. We wilden dan ook veel wit toepassen. Er zijn uiteindelijk toch kleuren en dessins bijgekomen.’

lees meer >>

Sfeervolle woning met karakter

Toen deze twee-onder-één-kapwoning uit 1975 te koop kwam, móesten Job en Heleen Bolier er wel een kijkje gaan nemen. Job is namelijk geboren in de andere helft van de twee-onder- één-kap, en zijn ouders hebben het altijd een erg fijn huis gevonden.

lees meer >>