arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Nieuws » Ga jij je woning verbouwen? Gebruik tijdelijke opslag!

Ga jij je woning verbouwen? Gebruik tijdelijke opslag!

Als je woning toe is aan een opknapbeurt, kun je gaan verbouwen. Je moet aan allerlei dingen denken. Van eventuele vergunningen tot goede materialen en van een handige vakman tot het regelen van voldoende financiële ruimte. Door al deze zaken vergeten veel mensen een heel belangrijke stap: het goed en veilig opslaan van hun spullen tijdens de verbouwing.

Tijdelijke opslag: waarom zou je?

Je hebt al best wat kosten rondom een verbouwing. Dus waarom zou je ook nog extra kosten maken door het huren van een tijdelijke opslag? Daar zijn verschillende goede redenen voor:

  • Je hebt meer werkruimte, waardoor je sneller en efficiënter kunt werken.
  • Je weet zeker dat je spullen en meubels schoon en netjes blijven.
  • Je hoeft de spullen niet telkens te verplaatsen of af te dekken, wat je heel veel tijd bespaart.
  • Je spullen staan veilig, ook als je woning tijdens de verbouwing niet goed afgesloten kan worden.
  • Er is altijd een opslagruimte in de buurt te vinden. Zoek je opslagruimte in Den Haag? Dan zijn er maar liefst 8 vestigingen in de buurt! In alle grote steden van Nederland zijn meerdere locaties te vinden waar je tijdelijke opslagruimte kunt huren.

Hoe duur is tijdelijke opslag?

Ga je een opslagruimte huren, dan betaal je deze per maand. Je kunt dus zelf bepalen hoeveel maanden je gebruik wilt maken van je opslag. Loopt de verbouwing uit? Dan blijf je de ruimte gewoon nog een paar maandjes langer gebruiken. De prijs van de opslag hangt vooral af van het formaat dat je nodig hebt. Zet je alleen een aantal dozen met spullen in een opslagruimte, dan zul je waarschijnlijk genoeg hebben aan de kleinste opslagruimte. Die kun je al huren vanaf €11,- per maand (ook afhankelijk van de locatie). Hoe groter de opslagruimte, hoe meer je per maand betaalt. Het hangt dus van je eigen wensen af hoe duur de tijdelijke opslagruimte is.

Wat als ik mijn spullen nodig heb?

Als je in een verbouwing zit, moeten er misschien best veel spullen naar de opslag. Zeker als je ook je tussendeuren vervangt, want dan kan het bouwstof gemakkelijk door het hele huis stuiven. Maar wat als je tussendoor ineens perse dat ene boek, die handige lamp of die gereedschapskist nodig hebt? Dan kun je gewoon naar je opslag toe. De meeste opslagruimtes zijn toegankelijk tussen 6:00 ’s ochtends en 23:00 ’s avonds. En dat is elke dag, ook in de weekenden. Je kunt dus gewoon naar je spullen toe wanneer je dat wilt. Je kunt er spullen uit halen of andere spullen weer in zetten.

Een tijdelijke opslagruimte is ideaal tijdens je verbouwing. Je spullen staan veilig, schoon en netjes te wachten tot je er weer ruimte voor hebt. In de tussentijd kun je ongestoord klussen en heb je ruimte genoeg om je huis lekker op te knappen. Welke opslagruimte is het dichtst bij jou in de buurt?


Reageer

Lees ook:

Veelgemaakte misvattingen over keukeninrichting en -gebruik >
Ontdek de wereld van marmeren keukens >
Neem deze trends mee in het ontwerp van je nieuwe badkamer >
De beste keukenindelingen voor elk type woning >
Landelijke woonstijl: tuin- en interieurtips >
Tijdloze elegantie voor jouw slaapdomein >
Hoe knap je een oude badkamer op? >
Tijd voor een nieuwe keuken? Dit zijn 4 tips voor een efficiënte keuken transformatie >
Goedkoop en smaakvol: betaalbare keukentrends van 2023 >
De beste tips om je bed zo comfortabel mogelijk te maken >
Badkamermeubels van hoge kwaliteit: 5 redenen waarom ze het waard zijn >
Het verschil in charme van luxe en goedkopere houten keukens >
Het belang van afmetingen bij eiland afzuigkappen: stijl en functionaliteit >
Handig stappenplan voor het kopen van een wijnkoelkast >
Praktische tips voor het renoveren van je badkamer >

Terug naar overzicht >>