arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Interview met BN'ers » Helen en Frank de Boer

Interview

Helen en Frank de Boer

Interview metHelen en Frank de Boer

Wie wonen hier:Helen (39) eigenaresse van Living-In in Edam en Frank de Boer (41) oud-profvoetballer en nu trainer bij Ajax en hun drie dochters Romy (17), Jackie (15) en Beau (12).
Waar:Monnickendam, in eigen ontworpen huis uit 1992
Woonstijl:Eigentijdse en landelijke stijl met Franse en Scandinavische invloeden.
Favoriete woonwinkels:Living-In! Eigenlijk alle mooie interieur- en accessoiremerken die we in de winkel verkopen en de verflijnen van Farrow & Ball, Carte Colori en l’Authentique. www.living-in.nl

Wow, dit is zo’n winkel waar je in zou kunnen wonen.

“Mooi hé. De inrichting van de winkel en die van ons huis lopen eigenlijk naadloos in elkaar over. Logisch natuurlijk, ik kan moeilijk iets verkopen waar ik zelf niet 100 procent achter sta.”

Neem je veel van dat moois mee naar huis?

“Ja, de accessoires wissel ik thuis soms wekelijks. De basisspullen niet hoor. Banken, stoelen en de eettafel verander ik niet heel vaak, maar als de nieuwe collectie binnenkomt, word ik hebberig! En met de dingen die ik weg doe, maak ik anderen weer blij. Mijn moeder vindt het geweldig dat ik ons huis regelmatig verander, want dan maak ik met mijn accessoires hun huis weer gezellig.”

Is dit een meisjesdroom die uitkomt?

“Ik had, voordat ik met Frank naar het buitenland vertrok ook een winkel in woonaccessoires. Eenmaal over de grens en met drie kleine kinderen komt er van een eigen bedrijf niet zo veel meer terecht, maar zijdelings ben ik er altijd wel mee bezig gebleven.“

Staan er thuis aandenken aan jullie periode in het buitenland?

“Nee en dat vind ik soms wel eens jammer, want het zou leuk zijn geweest om iets in huis te hebben wat typerend is voor een bepaald land. Maar we waren toen een stuk jonger en dan sta je niet zo snel stil bij dat soort dingen. We hadden ooit een waterpijp uit Qatar, maar die is gesneuveld.”

Favoriete plek in huis?

“Momenteel de bank, daar plof ik lekker in na een dag hard werken. Helemaal ’s winters bij de openhaard. Ik vind de zomer lekker hoor, maar ben ook weer blij als het kouder wordt, dan kan de haard aan. En onze lange eettafel. Lang tafelen met het gezin, de dingen van de dag bespreken, spelletjes doen. Etentjes met vrienden. We zijn erg huiselijk en houden alle twee van een gezellig huis.”

Wat komt er nooit in?

“Felle kleuren en een superstrak design. Modern is mooi, zoals de ontwerpen van Eric Kuster, daar zit een hele warme sfeer in met natuurlijke materialen en mooie stoffen bij ons  gecombineerd met een landelijke, eigentijdse stijl met merken zoals Blanc d’Ivoir, Hubsch, Arte Pura en Hoffz.

Zou jij je huis onder handen laten nemen door een styliste?

“Ben je gek, dat vind ik veel te leuk om zelf te doen. Vooral als de nieuwe collectie binnenkomt dan kan ik het niet laten om het een en ander te veranderen.


Reageer

Lees ook:

Jurgen Smit >
Kimberley Klaver >
Bartina en Ronald Koeman >
Pernille La Lau >
Vivian Reijs >
Peggy Vrijens >
Kim Kötter & Jaap Reesema >
Koert-Jan de Bruijn >
Annette Gerritsen >
Jet Sol >
Jennifer Ewbank >
Marit van Bohemen >
Fatima Moreira de Melo >
Dyanne Beekman >
Regina Romeijn >

Terug naar overzicht >>