arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Hobby » Onmisbare items voor een professionele thuisklusser

Onmisbare items voor een professionele thuisklusser

Durf jij jezelf een professionele thuisklusser te noemen? Dan heb je vast wel wat meer klusbenodigdheden in huis dan alleen een standaard gereedschapskist. Maar heb je ook alle onderstaande spullen al aangeschaft? Scrol door ons lijstje met onmisbare items en misschien doe je nog wat nieuwe ideeën op!

foto: engelbert strauss

Goede werkkleding, werkschoenen en accessoires

Een professionele thuisklusser is zuinig op zijn spullen, maar ook op zichzelf. Veiligheid staat voorop! Koop daarom een goede werkoutfit met alles erop en eraan. Denk als eerste aan een jas van goede kwaliteit. Comfortabele softshell-jassen zijn bijvoorbeeld een goede keuze. (Zie de bovenstaande afbeelding) Deze jacks zijn waterafstotend, winddicht, ademend en elastisch. Je kunt ze eenvoudig online bestellen via de website van engelbert strauss. Hier vind je allerlei werkkleding voor professionals – zowel zakelijk als particulier. En als je dan toch aan het shoppen bent, kun je meteen een paar werkschoenen en handschoenen aanschaffen. Deze worden ook bij engelbert strauss verkocht! Vergeet daarnaast niet om accessoires als gehoorbescherming, een stofmasker, veiligheidsbril en een helm te kopen.

Stevige rolsteiger of vouwsteiger

We hebben bijna allemaal wel een ladder of huishoudtrap in huis. Maar als je regelmatig grote klusprojecten uitvoert in en rondom het huis, mag een stevige steiger ook niet ontbreken. Dit maakt het werk een stuk aangenamer! Kies voor een rolsteiger die je eenvoudig kunt verplaatsen of voor een vouwsteiger die je snel in elkaar kunt zetten.

Handige werkbank

Een multifunctionele werkbank komt altijd goed van pas. In een garage of schuur kun je een grote systeemwerkbank plaatsen. Heb je hier te weinig ruimte voor? Kies dan voor een inklapbare variant. Deze kun je ook makkelijk verplaatsen naar andere ruimtes.

Inklapbare steekwagen

Ben je regelmatig aan het sjouwen met tegels, stukken hout, grote kratten of andere zware voorwerpen? Dan is een steekwagen een goede aankoop. Er zijn hele handige exemplaren te koop die super stevig zijn en ook nog eens inklapbaar.

Grote werklampen

’S avonds en tijdens de donkere maanden heb je vaak weinig daglicht. Dit maakt het werk niet alleen lastiger, maar ook minder veilig. Gelukkig kun je dit probleem eenvoudig oplossen met een goede werklamp. Speciale werklampen/bouwlampen zijn verkrijgbaar in allerlei formaten en met verschillende functies. Bepaal voor jezelf waar, waarvoor en hoe vaak je de lamp gaat gebruiken om zo een goede keuze te maken.

Professionele schroefbitset

Voor een paar kleine klusjes heb je aan een basis set met bits al genoeg. Maar als professionele thuisklusser wil je natuurlijk overal op voorbereid zijn. Koop een uitgebreide schroefbitset met maar liefst 31, 61 of 71 maten. Check wel even of ze geschikt zijn voor jouw boormachine.


Reageer

Lees ook:

De grootste dingen die je kunt doen om je woning een make-over te geven >
Het inrichten van je tuin in de stijl van je woning >
Hoe creëer je een sfeervolle entree in huis? >
Deze 5 woonaccessoires moet je in huis hebben! >
Landelijke woonstijl: tuin- en interieurtips >
Zwart in je interieur: stijlvol of somber? >
De beste tips om je bed zo comfortabel mogelijk te maken >
3 tips om je eetkamer om te toveren >
Van leeg naar gezellig: Zo richt jij je nieuwbouwhuis sfeervol in >
Vloerkleed trends voor 2023: Welke stijlen en patronen zijn nu in? >
Interieur veranderen? Lees nu de meubeltrends >
4 tips om een extra gezellige woning te krijgen >
Handige tips om je tuin te vergroenen >
Zo creëer je een gezellige sfeer met accentverlichting >
Tips voor een handige indeling in huis >

Terug naar overzicht >>