arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Interview met BN'ers

Interview met BN’ers

Stiekem houdt iedereen ervan…binnenkijken bij anderen om te zien hoe zij hun interieur hebben ingericht. Laat staan als het binnenkijken bij BN-ers is! Bekende Nederlanders openen speciaal voor Woonstijl hun deuren en wij maken foto’s en een praatje. Op deze pagina ziet u het resultaat van deze bijzondere interviews en huizen.

Jurgen Smit

Jurgen Smit werd eind jaren negentig in Nederland bekend als presentator van televisieprogramma’s als Tuinieren met Kijkers, Thuis in Nederland en RTL Tuinmagazine. Naast hovenier, tuinontwerper en presentator is Jurgen ook auteur van meerdere tuinboeken.

lees meer >>

Kimberley Klaver

Ze woont in Amsterdam en houdt van de drukte van de stad, toch houdt ze ook van het lekkere buitenleven. Ze hoopt dan ook ooit een huis te kunnen kopen in Amsterdam met een lekkere grote tuin erbij.

lees meer >>

Bartina en Ronald Koeman

Ze zijn zeker zestien keer verhuisd. In de vele plaatsen waar Ronald voetbalde of trainde heeft het gezin ook gewoond. Elk huis maakte Bartina weer gezellig. Bartina is in september vorig jaar samen met dochter Debbie een Skins Cosmetics in het Gelderse Oosterbeek gestart. Skins Cosmetics is een exclusieve salon op het gebied van huid- en haarverzorging, parfum en beauty.

lees meer >>

Pernille La Lau

Ze combineert haar EQ met haar IQ op werkgebied en is ervan overtuigd dat je op deze manier jezelf leert om je publiek te verrassen en te veroveren. Werken is spelen volgens Pernille, dus hoe meer plezier je hebt hoe beter het gaat. Voor Woonstijl vulde Pernille het woonpaspoort in.

lees meer >>

Vivian Reijs

Of het nu over je body of je mind gaat, beauty of gezond eten; op Vivonline.nl geeft Vivian Reijs jou met haar Vivonlineteam de beste tips en tricks om optimaal in balans te zijn. Voor Woonstijl vulde Vivian het woonpaspoort in.

lees meer >>

Peggy Vrijens

Peggy is actrice, bekend van o.a. Julia’s Tango, Costa, Voetbalvrouwen en Expeditie Robinson. Momenteel speelt Peggy in de theatervoorstelling Powervrouwen.

lees meer >>

Kim Kötter & Jaap Reesema

Kim Kötter en Jaap Reesema laten een glimp van hun huis aan Woonstijl zien. Het stel is sinds 2012 bij elkaar en ze wonen nu samen. Kim en Jaap vertellen onder meer over hun favoriete meubelstuk en waar ze in de toekomst willen wonen.

lees meer >>

Koert-Jan de Bruijn

Woonstijl is te gast bij acteur en televisiepresentator Koert-Jan de Bruijn. Hij woont in Amsterdam samen met Charlotte Huiskamp en zijn twee dochters. De acteur vertelt onder meer over zijn grootste miskoop en zijn favoriete woonwinkel.

lees meer >>

Annette Gerritsen

Schaatsvedette Annette Gerritsen verhuisde twee jaar geleden vanuit haar ouderlijk huis naar een nieuwbouwwoning in Diemen. “Ik had helemaal niks, dus dat werd heerlijk woonshoppen. Althans, dat dacht ik. Maar er was zo veel moois te koop! Ik had ontzettend last van keuzestress.”

lees meer >>

Jet Sol

Jet Sol, presentatrice van onder andere My First Home, heeft naar eigen zeggen nog nooit in zo’n af huis gewoond. Eind vorig jaar kochten zij en haar echtgenoot Kevin een ruim appartement in Rotterdam, waarna een maandenlange verbouwing volgde.

lees meer >>

Jennifer Ewbank

De plek waar ze nu woont is jaloersmakend mooi: pal achter de duinen op loopafstand van de Noordzeekust. Toch zoeken Jennifer Ewbank, zangeres en muziekdocente, en Robin de Munk iets anders. “t Liefst een huisje met een tuintje voor onze hond en kat.”

lees meer >>

Marit van Bohemen

Thuis is voor Marit van Bohemen, bekend van o.a. Voetbalvrouwen, Onderweg naar Morgen en Campinglife, de splitlevelwoning in Amsterdam waar ze met man Steven en dochter Jacky woont. Ze creëerde hier een Pippi Langkoussfeer waar je blij van wordt.

lees meer >>

Helen en Frank de Boer

Getrouwd zijn met een profvoetballer betekende voor Helen de Boer dat ze Monnickendam al snel verruilde voor het buitenland. Terug in haar geboortedorp opende ze woonwinkel Living-In, waar echtgenoot Frank regelmatig wordt ingeschakeld voor klusjes.

lees meer >>

Fatima Moreira de Melo

Ze viel vier jaar geleden niet voor het appartement, maar voor haar vriend Raemon Sluiter. “Hij wilde dit graag kopen, ik was erg verliefd, dus kochten we het samen,” vertelt Fatima Moreira de Melo. De oud-hockeyspeelster woont in een Rotterdams appartement met een prachtig uitzicht.

lees meer >>

Dyanne Beekman

We zijn te gast bij Dyanne Beekman, imagoconsultant, onderneemster en onder meer bekend van het tv-programma Look of Love, op haar stijlvolle hoofdkantoor dat oogt als een hip huis. Haar echte thuis is een oude woonboerderij.

lees meer >>