arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Blog » Jannetta van der Ziel

Blogger Jannetta van der Ziel

Al een paar jaar schrijft Jannetta columns voor Woonstijl. In elke column neemt ze ons even mee in haar wereldje van intertieurs en woontrends. Ze geeft ons kleur- en indeeladvies en schudt woontips zo uit haar mouw.

Column 11: Van herfst naar winter

November telt dertig dagen, maar het dubbele aan wind en regenvlagen, vertelt een oud gezegde ons. November is voor mij de maand waarin we afscheid nemen van het herfstseizoen en ons opmaken voor de winter.

lees meer >>

Column 10: Met hart en ziel

In mijn vakantie heb ik in Wenen de tentoonstelling ‘Körperwelten’ van Gunther von Hagens bezocht, Internationaal ook wel bekend als ‘Bodyworlds’. De tentoonstelling laat een gedetailleerd beeld van de mens zien.

lees meer >>

Column 9: Paard in de gang

Meestal kom je je huis via de hal of gang binnen. Het valt mij op dat die ruimte vaak een ondergeschoven kindje is. En dat is best raar; het is immers de eerste sfeer die je opsnuift als je thuiskomt. Het zou eigenlijk zo moeten zijn dat je na het openen van de voordeur een gevoel van veilig en lekker thuiskomen krijgt.

lees meer >>

Column 8: Be Inspired

Afgelopen weken heb ik veel nieuwe inspiratie opgedaan op de internationale woonbeurzen in Brussel, Keulen en Parijs. Voor mij altijd een heerlijke tijd.

lees meer >>

Column 7: Alweer december

Alweer december, bijna weer een jaar voorbij, wat gaat de tijd snel. En toch gebeurt er ook heel veel in een jaar. Ik blader eens door mijn agenda (ik heb nog zo’n ouderwetse lederen navulbare, die door de jaren heen steeds mooier is geworden).

lees meer >>

Column 6: Mixen, mixen en nog eens mixen

Moe maar voldaan zit ik op de bank. Ik heb net de voltooiing van InspiratieLab 82 en de restyling van mijn winkel achter de rug. Ik heb de klus geklaard samen met Menno Kroon, een bekende interieurdesigner die zijn sporen over de hele wereld heeft verdiend en dat nog steeds doet.

lees meer >>

Column 5: Het is tijd voor rood

Kleuren hebben een betekenis. Roepen een gevoel op, maken wat wakker – of juist niet. Welke betekenis een kleur heeft, is grotendeels persoonlijk. En zelfs trendgevoelig. De kleurcombinatie zwart-wit hebben we heel lang gezien als dé kleurstelling voor interieurs.

lees meer >>

Column 4: Afrika als bron voor Inspiratielab 82

Speciaal voor mensen die op zoek zijn naar woonadvies op maat bedacht interieurstylist Jannetta van der Ziel Inspiratielab 82, een sfeervolle ruimte voor advies op maat. Hier kun je experimenteren met o.a. verf, behang, stoffen, kussens, vloerkleden en lampenkappen voor een mooie harmonieuze inrichting. Nieuwsgierig? Kom langs en bezoek de open dagen van 11 tot en met 13 oktober 2012.

lees meer >>

Column 3: Haal het voorjaar binnen

Regelmatig schrijft Jannetta van der Ziel voor ons een column of adviseert ze ons over de ins en outs van een interieur. Deze keer gaat het over kleur.

lees meer >>

Column 2: De ins en outs van een interieur

Regelmatig schrijft Jannetta van der Ziel voor ons een column of adviseert ze ons over de ins en outs van een interieur. Deze keer gaat het over Wees uzelf!

lees meer >>

Column 1: Kleur brengt vrolijkheid

Het heeft wel iets, de combinatie zwart en wit in een interieur. Sommige ontwerpers zijn er beroemd mee geworden. Het heeft wel iets, zeker. Het brengt geen kleur in je leven. En wat is er mooier dan een kleurrijk leven?

lees meer >>