arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Blog » Peter Verrij

Blogger Peter Verrij

Slaapspecialist Peter Verrij is eigenaar van Morgana in Veenendaal en weet als geen ander, alle ins en outs van het slapen. In zijn columns biedt hij u regelmatig verrassende slaapoplossingen op maat. Want elk lichaam slaapt weer anders.

Column 4: Hotelbed

Ik krijg regelmatig klanten in mijn winkel die om een hotelbed vragen. Na terugkomst van een heerlijk rustige vakantie valt het ze namelijk in één keer op dat de nachtrust op vakantie beter was dan thuis. Op zich ben ik natuurlijk erg blij dat een potentiële klant erachter komt dat het thuis ook beter kan met het bed – misschien een beetje laat, maar beter laat dan nooit!

lees meer >>

Column 3: Vertrouwen

Ik verkoop bedden. Simpel zat, zou je denken. Iedereen heeft een bed nodig en hecht waarde aan een comfortabele en goede nachtrust. Slaapcomfort wordt nog altijd onderschat…of overschat. Vaak stelt men zich tevreden met ondermaatse producten of hoor ik de opmerking “het er nog wel even mee door kan?.

lees meer >>

Column 2: Waarom we slapen

Iedereen weet waarom. Toch? Blijkbaar is het antwoord niet zo vanzelfsprekend. Slaap wordt door de academische wereld omschreven als “een dagelijks terugkerende toestand waarin lichaam en geest tot rust komen”. Het idee dat slaap dient voor herstel van lichaam en geest klopt niet helemaal: onze hersenen blijven actief tijdens de slaap. Dit kost ons veel energie.

lees meer >>

Column 1: Vakantie rust…

Na een jaar hard werken was het deze zomer weer zover om van onze welverdiende rust te gaan genieten. Mijn vrouw had een idyllisch plekje geboekt in Serignan Plage te Frankrijk, een chalet op een camping direct aan het strand. Een perfecte combinatie van de gezelligheid en extra’s van een camping, wat erg leuk is voor onze kids, en de rustgevende zee voor onze neus.

lees meer >>