arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Blog » Alex Speelman

Blogger Alex Speelman

Alex Speelman is al 25 jaar trendwatcher, creative director van B&C Raamdecoratie en altijd op zoek naar de nieuwste woontrends. Wekelijks is hij in het RTL televisieprogramma Van Kavel tot Kasteel te zien.

Woontrend 3 Raw

Herontdekken is eigenlijk opnieuw beginnen met wat er al was. Oppakken en opnieuw neerzetten in dezelfde, veranderde omgeving. Imperfectie is het toverwoord. Mensen willen graag leven in textiel zoals katoen, linnen en wol. Luxe en comfort in combinatie met het kampeergevoel.

lees meer >>

Woontrend 2 Heritage

Voor mij is Heritage (erfenis) een trend die dit jaar veel toegepast gaat worden. Het is een trend met veel waarde en warmte. We zagen op de meubelbeurs in Parijs dit voorjaar veel stijlvolle interieurs met een rijkdom in materialen en met producten met een doorleefd karakter. Zoals leer, bont en traditionele tweed.

lees meer >>

Woontrend 1 Flash

Trends laten je vooruit kijken, opnieuw denken en het gewone bijzonder maken. Trendwatcher Alex Speelman reist de wereld rond op zoek naar de nieuwste trends in de mode- en interieurwereld. Elk jaar wordt in vier trends samengevat. Hieronder trend 1 van dit jaar: Flash

lees meer >>