arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Binnenkijkers » Klassiek

Binnenkijkers Klassiek

Klassieke stijlmeubelen raken uw hart : de rust, rijke stoffen en warmte van vroeger is altijd in huis. Klassiek wonen met kroonluchters, een klassiek buikkastje, prachtig servies en antieke collecties. Al jaren een populaire woonstijl voor velen.

Verduisterende rolgordijnen; de voorbode voor betere nachtrust

Iedereen wil graag lekker slapen. Maar dat lukt lang niet altijd zo goed als je zou willen. De nachtrust kan flink verstoord worden. Toch kun je wel veel doen om lekkerder en sneller te slapen ’s nachts. Wist je bijvoorbeeld dat verduisterende rolgordijnen heel goed helpen voor een betere nachtrust?

lees meer >>

6x prachtige stickers voor in de kinderkamer

Is jouw babykamer of kinderkamer een beetje saai? Stickers kunnen dat probleem verhelpen. Ze maken de ruimte in een keer een heel stuk vrolijker en gezelliger. Bovendien is er eigenlijk geen voorbereiding nodig. Stickers van goede kwaliteit plakken prima op vrijwel elke soort ondergrond; of dat nu de muur, de vloer of de deur is. […]

lees meer >>

Binnenkijken bij Annabelle en Peter in Huizen

De meeste kijkers waren nog net niet gillend weg gerend na de bezichtiging van het oude bankgebouw. Het was van boven tot onder groen geverfd. Annabelle en Peter keken hier dwars doorheen en maakten een warm woonhuis.

lees meer >>

Binnenkijken bij Marie-Louise en Pascal

Wanneer Marie-Louise ging joggen in het Mastbos in Breda, parkeerde ze haar auto recht voor dit huis en gluurde steevast naar binnen. ‘Ik vond het zo’n bijzonder huis, met z’n Jugendstil-gevel en glas-in-lood-ramen.’ Toen het huis een paar jaar later te koop stond, aarzelden Marie-Louise en Pascal geen moment en kochten het.

lees meer >>

Binnenkijken bij Mieke en Bart in Blaricum

Ze hadden al twee huizen helemaal verbouwd, dus toen Mieke en Bart op zoek gingen naar een nieuwe woning, moest het een huis zijn dat al helemaal af was. Deze boerderij uit het begin van de twintigste eeuw was grondig gerenoveerd. Eén van de vorige eigenaren heeft er een aanbouw aan laten maken die doorloopt in een veranda . ‘Die veranda vonden we heel stoer, met die houten balken. We vielen daar echt op toen we dit huis zagen.’

lees meer >>

Binnenkijken bij Kok Interieurs in Putten

Voor Jan en Willy Kok, eigenaar van Kok Interieurs, vindt sfeer erg belangrijk. Een sfeer zoals het thuis zou kunnen zijn – in Putten uitgebeeld met verschillende, stijlvolle kamers. Mariska, stylist bij Kok Interieurs, leerde die les van heel dichtbij.

lees meer >>

Binnenkijken bij Liesbeth en Wilco in Epe

Hoge loofbomen strekken hun takken uit over de Sint Antonieweg. De villa’s langs deze weg laten zien welke woningen de notabelen bouwden in grootmoeders tijd. Villa Ruvenoord bijvoorbeeld, het sfeervolle herenhuis waar Liesbeth en Wilco wonen.

lees meer >>

Binnenkijken bij Dorien in Uddel

Boerderijtjes langs slingerende landweggetjes. Uitgestrekte bossen. Het Uddelermeer dat glinstert tussen de stammen. Hier in Uddel, hartje Veluwe, waar elk najaar de oertijd herleeft dankzij burlende herten, hier is het leven nog gemoedelijk.

lees meer >>

Binnenkijken bij Geertjan en Lize in Nunspeet

Ergens in Nunspeet, gewoon midden in het dorp, loopt een zandweggetje. Omgeven door hoge bomen en struikgewas. Aan het Berkenlaantje wonen Geertjan en Lize van Olst. Samen met Edwin Poot van Chapeau Interieur maakten ze een stijlvol droomhuis.

lees meer >>

Binnenkijken bij Ellen en Karel in Mijdrecht

Haar grootste wens was om ooit in een rietgedekt huis te wonen. Tien jaar geleden kregen Ellen en haar man Karel die kans. Binnen twee weken verkochten ze hun huis en verhuisden ze naar het rietgedekte Hans en Grietjes huis aan de rand van Mijdrecht.

lees meer >>

Binnenkijken bij Cherny en Engel in Linschoten

Cherny Janmaat en Engel van der Woude wonen in Linschoten. Een karakteristiek dorp met schitterende natuur. Woonstijl mocht binnenkijken in hun elf jaar oude boerderij die door Cherny van een ingetogen kerstsfeer was voorzien.

lees meer >>