arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Hobby » Decoratie

Hobby Decoratie

Wat is er nou leuker dan je huis in een persoonlijke stijl decoreren? Dit kan met eigen gemaakte boeketten en waxinelichthouders, maar ook met zelf gemaakte lampen. De duidelijke uitleg maakt het voor iedereen mogelijk om de decoraties zelf te maken. Veel plezier!

Goedkope DIYs: 5 tips om te besparen op doe-het-zelf-projecten

DIY lijkt vaak voordelig, maar uiteindelijk heb je vaak best wat spulletjes nodig. Wil jij graag aan de slag met DIYs, maar wil je ook besparen? Dat doe je met deze 5 tips!

lees meer >>

Inspiratie voor een mooi gedekte paastafel

Het is bijna Pasen! Grote kans dat je ’s ochtends lekker uitgebreid gaat ontbijten of juist een gezellige brunch op de planning hebt staan. Als dit etentje bij jou thuis is, wil je natuurlijk wel dat de tafel zo mooi mogelijk is aangekleed. In dit artikel laten we een aantal prachtige voorbeelden zien van een stijlvolle en mooi gedekte paastafel. Hopelijk kun je wat inspiratie opdoen.

lees meer >>

Toveren met tape

Je hebt ze vast wel eens gezien: de kleurige rolletjes plakband in allerlei prints. Deze zogenoemde masking tape komt oorspronkelijk uit Japan, maar heeft inmiddels zijn weg naar Nederland gevonden.

lees meer >>

Natuurlijke Paaskrans

Vrolijke kleurtjes! Daar heb ik nu al weer zin in. Helemaal rond Pasen wordt het volgens mij weer tijd voor lichte, luchtige en frisse kleuren. Met deze paaskrans (eenvoudig te maken en lekker betaalbaar) gaan we alvast wat meer kleur in het voorjaar brengen. Prachtig aan de wand, maar ook leuk als ‘warm welkom’ aan de voordeur.

lees meer >>

Lettercreate

De lettertrend uit 2013, blijft ook dit jaar populair.

lees meer >>

Feestelijk tafeldekken

Met een mooi gedekte tafel kun je voor de dag komen tijdens een kerstdiner of oudejaarsborrel. Gebruik onderstaande tips, wij helpen je graag een handje. Maak van jouw feesttafel een pronkstuk!

lees meer >>

Happy new year

Oudejaarsavond wordt een groot succes met deze champagneglazen in trendy koperkleur. Naast koper zijn er natuurlijk zoveel meer stijlvolle kleuren te bedenken. Kies een themakleur voor het hele oudejaarsdiner. Voer het door in servetten, kaarsen, asseccoires en tafelbedekking.

lees meer >>

Glamorous Christmas

Bezuinigen, bezuinigen en bezuinigen. We doen de laatste jaren niks anders meer. Toch kun je met weinig en goedkope middelen hele leuke creaties maken. Ook tijdens de Kerst hoef je dit jaar geen dure spullen in te slaan voor een leuke sfeer. Albertien laat zien hoe je met oude gloeilampen prachtige kersthangers kunt maken. Ga jij aan de slag met je eigen kersthangers? Deel het resultaat op onze Facebook pagina.

lees meer >>

Zelf kunstbloemen maken

Bloemen in een vaas geven een huis veel sfeer en ze ruiken lekker, maar helaas verwelken de bloemen snel. De hele tijd nieuwe bloemen kopen is ook aan de dure kant. Probeer zelf eens bloemen te maken. Je kan ze zo sfeervol maken als je zelf wil. Veel plezier! Het resultaat showen? Plaats een foto op onze Facebook pagina.

lees meer >>

Hoofdbord voor boekwormen

Lees jij graag, maar heb jij veel boeken die je nooit meer leest en ook nooit meer gaat lezen? Gebruik ze als hoofdbord! Ruim de kast op en hang de boeken als een kunstwerk aan de muur.

lees meer >>

Voorraadpotten decoreren

Geef je glazen voorraadpotten een nieuwe uitstraling met opplakbare etiketten. Woonstijl biedt je de afbeelding kant en klaar aan. Je hoeft ze alleen nog maar uit te printen en op te plakken. Succes!

lees meer >>

Maak een persoonlijk servet

Leuk bij een etentje met familie of vrienden: gepersonaliseerde servetten. Eenvoudig te maken maar oh zo mooi om te zien. Hieronder vindt u de beschrijving. Veel succes!

lees meer >>

Pasen! 6 stylingideeën

Komend weekend is het alweer Pasen. Wilt u nog wat (extra) Paassfeer in huis brengen? Woonstijl selecteerde voor u zes mooie stylingideeën. Vrolijk Pasen!

lees meer >>

Blikvangers

Heeft u ook zo’n zin om de lente in huis te halen? Met mooie voorjaarsbloeiers als narcis, hyacint en ranonkel maakt u aan de hand van onderstaand stappenplan uw eigen bloem-in-blik. Veel plezier!

lees meer >>

Maak uw eigen cupcake standaard

Gaat u binnenkort zelf cupcakes maken? Presenteer dan het resultaat op een zelfgemaakte standaard. Eenvoudig te maken, mooi, origineel en fijn voor de portemonnee. Veel succes!

lees meer >>