arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Blog » Annelies van Limbeek

Blogger Annelies van Limbeek

Annelies is een designliefhebber pur sang, styliste bij designwinkel Strand West in Utrecht en houdt ons op de hoogte van het laatste nieuws uit designland.

Take me out

Natuur in huis is hot en happening. Deze keer geen bloemen maar loof. Planten met veel blad en in alle tinten groen. Domestic jungle 2.0.

lees meer >>

Column 6: A Graphic Affair

Een spel van lijnen kan tot eindeloze fascinatie leiden. Elk verhaal begint met een enkele lijn en een enkele lijn kan uitmonden in een eindeloos verhaal.

lees meer >>

Zomerhitte blog

Zo’n zomerdag die begint met het veel te lichte licht dat al veel te vroeg door de gordijnen piept. De schrik als je ziet hoe vroeg het nog is. Maar je bent klaarwakker en er ligt een dag vol mogelijkheden voor je.

lees meer >>

Column 5: Waar is de warmte?

Als het weer niet mee wil werken doen we het zelf wel. Buiten is het koud dus maak het binnen extra warm.

lees meer >>

Trend: Zin in licht

Ik voel me een beetje zwaar. Zo net na kerst en Oud & Nieuw. Stollen, oliebollen en dat rondhangen. De dagen zijn zwaar en donker en als ik niet uitkijk gaat mijn gemoedstoestand mee. Zin in licht dus.

lees meer >>

Column 4: Home Made I’m Afraid

Het lijkt wel alsof iedereen tegenwoordig voor zichzelf begint. Vormgevers die van de verschillende academies komen hebben geen zin meer om voor een baas te gaan werken. En waarom zou je ook. Het is 2012 en alles is mogelijk.

lees meer >>

Column 3: Indigo

Ik voel een mood indigo aankomen. Dat hele diepe middernacht donkerblauw met een paarse gloed. Zoals een potje omgevallen inkt of een verse donkerblauwe spijkerbroek uit Nimes.

lees meer >>

Column 2: Woontrend Fluor

Crisis maakt zoet. We voelen een collectieve behoefte aan warmte en genegenheid en dat uit zich in een explosieve groei van de verkoop in rode lippenstiften en bloemenjurken. Op alle hippe blogs en in tijdschriften lijkt lieflijkheid te zijn ontploft. Ook in huis! Bijvoorbeeld met fluoraccenten.

lees meer >>

Column 1: Woontrend Tribal

Ook al zitten we nog volop in de zomer, de eerste najaarstrends zijn al gesignaleerd. Zo ook bij woontrend ‘Tribal’. Een woontrend kun je het beste laten zien aan de hand van foto’s. Ik maak dan ook graag moodboards.

lees meer >>