arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Blog » Helen de Boer

Blogger Helen de Boer

Helen de Boer (39) eigenaresse van woonwinkel Living-In in Edam, getrouwd met Frank de Boer (41) oud-profvoetballer en trainer bij Ajax. Moeder van drie dochters Romy (17), Jackie (15) en Beau (12).

Column 3: Winterse gezelligheid in huize de Boer

Hoe is het met jullie agenda gesteld de laatste tijd? Stond die ook weer vol met etentjes, werkafspraken en verjaardagen? Bij ons thuis wel! Het zijn drukke, maar leuke tijden geweest. Zo ging ik samen met Frank naar het voetbalgala en een paar dagen later naar een concert van Nick en Simon. Om vervolgens met vrienden en familie af te reizen naar Duitsland voor de wedstrijd Dortmund- Ajax.

lees meer >>

Column 2: Het seizoen is weer begonnen

Het seizoen is weer begonnen en de vakantie is voorbij. U weet wel, die vakantie die we een jaar geleden al boekten en die van tevoren eindeloos lang leek te zijn. Wij hebben er van genoten. Maar het werd tijd voor een nieuw seizoen. Met enerzijds het vertrouwde ritme en anderzijds de nodige nieuwe uitdagingen. We zijn in onze woonwinkel volop bezig met het nieuwe seizoen.

lees meer >>

Column 1: Terug van vakantie

Ik, een vaste column schrijven in Woonstijl? Kan ik dat wel? Zo’n boeiend leven heb ik nou ook weer niet hoor, ook al denken veel mensen van wel. Ok, ik ben de vrouw van voetbaltrainer Frank de Boer van Ajax. Maar ik ben ook Helen de Boer, eigenaar van de woonwinkel Living-in in Edam en moeder van drie geweldige dochters: Romy (17 jaar), Jackie (15 jaar), Beau (12 jaar) en samen hebben we een trouwe, veel te dikke, hond Luna.

lees meer >>

Binnenkijken bij Frank en Helen de Boer

Getrouwd zijn met een profvoetballer betekende voor Helen de Boer dat ze Monnickendam al snel verruilde voor het buitenland. Terug in haar geboortedorp opende ze woonwinkel Living-In, waar echtgenoot Frank regelmatig wordt ingeschakeld voor klusjes.

lees meer >>