arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Binnenkijkers » Brocante

Binnenkijkers Brocante

Brocante heeft een geschiedenis en staat voor een woonstijl die charmant oud oogt. Het is een stijl uit grootmoeders tijd maar is geen antiek. Brocante zijn doorleefde meubels, aardewerk, porselein, glaswerk en nog veel meer. De term komt oorspronkelijk uit het Frans en betekend: rommelmarkt.

Binnenkijken bij Caroline en Hendri

‘Als klein meisje veranderde ik elke week mijn kamer’, vertelt Caroline, terwijl ze ons rondleidt in haar mooie witte huis. De romantische woonkamer is met oog voor detail gestyled. We zien teveel mooie dingen om in één keer op te nemen.

lees meer >>

Binnenkijken bij Eva & Thomas in Spierdijk

Midden in de polder, met uitzicht op weilanden en shetlandpony’s, wonen Eva en Thomas met hun baby Olivia. Twee jaar geleden kochten ze hier een stolpboerderij, die ze hebben verbouwd tot een licht, ruim en sfeervol woonhuis.

lees meer >>

Familiewoning boordevol brocante

Op een rustige plek in Zeeuws-Vlaanderen staat het bijzondere huis van Sven en Rächel. Oorspronkelijk waren het twee aparte woningen.

lees meer >>

Binnenkijken in een winterroze kersthuis

Annette en Dick vonden hun droomhuis in het ouderlijk huis van Dick. Samen met hun dochter Alisha toveren ze het elk jaar om in een warm roze kersthuis.

lees meer >>

Binnenkijken bij Jantien en Remco in Amersfoort

Jantien en Remco zagen in Amersfoort een monumentaal pand, hun droomhuis. Ze hoorden dat het te koop kwam en namen direct contact op met de eigenaar en deden, zonder het gezien te hebben, een bod. Eenmaal binnen kregen ze de schrik van hun leven…

lees meer >>

Binnenkijken bij Marianne en Max in Barneveld

We zitten op een heerlijke, zomerse dag in de tuin van Max en Marianne. De Wyandotte en Barnvelder kippen lopen lekker rond te tokken en iets verderop staat het Hampshire Down schaap nieuwsgierig naar het bezoek te kijken.

lees meer >>

Binnenkijken bij Elize & Michael

‘Een oude school in Utrecht waarin alle klaslokalen zijn omgetoverd in lofts. Elize en Michael grepen hun kans en na maanden verbouwen mag het resultaat er zijn. Sinds 2011 wonen ze in hun loft (een oud klaslokaal), waar het altijd gezellig is. Het thema voor het interieur is de lievelingskleur van Elize ‘Wit’.

lees meer >>

Binnenkijken bij Ellen in Ellecom

“Er was wel wat verbeeldingskracht voor nodig om dat droomhuis voor ogen te krijgen,” begint Ellen te vertellen. “Want Sonnevanck zag er destijds uit als een groot spookhuis.”

lees meer >>

Binnenkijken bij Sandra en Tim aan de kust

Het is back to basic, zo zonder elektriciteit en badkamer . En toch is het grote luxe, zo’n eigen strandhuis, vindt Sandra. Wie hier wonen? Sandra (35) en Tim (36), Sia (3), Quinn (4 maanden), het gezin van haar zus en hun ouders.

lees meer >>