arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Blog » Mariska van der Velde

Blogger Mariska van der Velde

Mariska van der Velde is een zelfstandig interieur- en winkelstyliste die iedereen weet te inspireren met haar passie voor interieur en feeling voor sfeer en kleur. Praktisch, commercieël, vernieuwend en meedenken zijn voor haar vanzelfsprekende begrippen.

Column 4: Oktober Woonmaand

Het is duidelijk! De natuur laat het ons voelen en de winkels laten het ons zien. Het herfstseizoen is begonnen! Paddenstoelen schieten uit de grond en de beukennootjes, eikels en kastanjes vliegen je om je oren. Zo presenteren de woonwinkels weer hun nieuwe collecties en ligt de deurmat weer vol met folders boordevol wooninspiratie.

lees meer >>

Column 3: Interieurstylist aan het werk (2)

Het is tijd! Tijd om uit te pakken. De vakantieweken zijn voorbij en nu heb ik weer zin om aan te pakken! Het legen van mijn overvolle mailbox, met vooral inspirerende nieuwsbrieven en Linked-In updates, brengt mij in de juiste stemming.

lees meer >>

Column 2: Interieurstylist aan het werk (1)

Interieur- en winkelstyliste Mariska van der Velde geeft onder andere interieuradvies voor meubelshowrooms. Hoe gaat dat in zijn werk? Hoe wordt een nieuwe collectie samengesteld? Waar loopt ze tegen aan? Lees de column van Mariska van der Velde.

lees meer >>

Column 1: Op bezoek bij de Floriade 2012

Stylist Mariska van der Velde ging naar de Floriade en doet hier haar verslag. Eén van de eerste vrijdagen van deze zomer maand moet een dag vol inspiratie en vernieuwing worden. Samen met Melvina, mijn stagiaire, ga ik op zoek naar trends op de Floriade.

lees meer >>