arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Binnenkijkers » Industrieel » 3 tips voor het industrieel inrichten van je eetkamer
3 tips voor het industrieel inrichten van je eetkamer

3 tips voor het industrieel inrichten van je eetkamer

De eetkamer is een belangrijke ruimte in de meeste huizen. Veel mensen beginnen hun dag met een ontbijt aan de eettafel en genieten bij thuiskomst van avondeten in deze kamer. Daarom is het ook zo ontzettend belangrijk dat je comfortabel aan je eettafel kunt zitten en dat de eetkamer een gezellige ruimte is. Hou jij van een industriële woonstijl? Lees dan onderstaande 3 tips om je eetkamer industrieel in te richten!

1. De juiste industriële eettafel

Een van de belangrijkste elementen van je eetkamer is uiteraard de tafel. Zeker bij de industriële woonstijl is de eettafel ontzettend belangrijk. Zo is de industriële eettafel vaak dé blikvanger van deze ruimte. De meeste eettafels met industrieel design zijn gemaakt van hout gecombineerd met staal. Het gebruik van deze natuurlijke materialen geeft de tafel een stoer en robuust karakter.

Naast de uitstraling van de eettafel in je industriële eetkamer is ook het formaat ontzettend belangrijk. Zoals gezegd zijn industriële eettafel vaak erg groot en robuust, waardoor er wel genoeg ruimte gewenst is. Bij een kleine eetkamer kan je beter kiezen voor een eettafel dat niet té robuust is, maar uiteraard wel een industrieel uiterlijk heeft.

Industrieel inrichten eetkamer

2. Combineer met eetkamerstoelen

Op het moment dat je een eettafel hebt gekozen, dan kun je op zoek gaan naar bijpassende eetkamerstoelen. Uiteraard is het bij deze woonstijl van belang dat de stoelen een stoere uitstraling hebben, maar vergeet ook niet dat comfort ontzettend belangrijk is. De meeste mensen zitten regelmatig aan de eettafel, bijvoorbeeld bij het ontbijt of tijdens het avondeten. Maar vergeet ook thuiswerkers niet. In alle gevallen is het van groot belang dat eetkamerstoelen een comfortabele zitting hebben.

3. Industriële verlichting

Met een eettafel en eetkamerstoelen is je eetkamer inrichting nog niet compleet. De basis staat er wellicht, maar juist de verlichting is erg bepalend voor de sfeer. Zeker bij een industrieel interieur zijn de lampen onmisbaar. Zo vind je op Industrieelinhuis.nl een ruime collectie met industriële lampen. Perfect voor boven de eettafel!


Reageer

Lees ook:

Kuipstoelen blijven dé perfecte stoelen voor aan de eettafel >
Zo geef je jouw woonkamer een industriële touch >
De mooiste industriële accessoires >
Met deze 7 tips richt je een comfortabele zithoek in >
Plaatjes kijken: 7 prachtige vloerkleden >
Zo creëer je een industrieel interieur >
Een lockerkast: mooi én handig in elke ruimte in huis >
De eetkamer industrieel inrichten: zo pak je het aan >
Een donkere look in je thuiskantoor: tips en tricks >
Zo ga je voor een unieke aankleding in de hal >
Je eigen woonstijl ontdekken: zo doe je dat! >
Unieke decoratie voor de trap >
Kerstversiering: zo ga je voor een minimalistische look >
Een mooie trap in huis: hier kun je op letten >
Haal het loft-gevoel in huis met deze tips >

Terug naar overzicht >>