arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Zo ga je voor een unieke aankleding in de hal

Zo ga je voor een unieke aankleding in de hal

We vergeten in onze woningen al gauw om aandacht te besteden aan de inrichting van de hal. Het is dan ook niet de belangrijkste ruimte in huis, maar het is toch wel de plek waar je altijd weer binnenkomt en de deur uitstapt. Dat maakt dus dat je er heus iets moois van kunt maken: het is het waard. In deze blog hebben we het daarover: hoe pak je het aan, een hal inrichten?

Een bankje

Wat we er toch zó gezellig uit vinden zien in de hal? Een bankje! Echt een must-have voor de inrichting van de hal, als je het aan ons vraagt. Kijk maar eens op het beeld hieronder, dan begrijp je meteen wat we bedoelen. Ziet het er niet enorm huiselijk uit? En dat is nu precies de sfeer die zo’n hal wel kan gebruiken! Maak het er gezellig, zo voel je je meteen thuis in huis.

En het maakt eigenlijk niet zoveel uit of je er nu wel of niet op zit. Het dient natuurlijk een praktisch doel: je kunt er bijvoorbeeld je schoenen aan- en uittrekken. Maar ook gewoon als decoratie bij de aankleding in de hal is het beeldig.

Zo ga je voor een unieke aankleding in de hal

Een mooie kapstok

Wat niet kan ontbreken bij de inrichting van de gang of hal? Een kapstok, natuurlijk! Je moet immers verschillende jassen kwijt in de ruimte, zeker als je bijvoorbeeld een groot gezin hebt. Daarbij is het leuk om eens na te denken over de look van de kapstok.

Want hoewel een kapstok vooral een handig item is, heb je kapstokken juist ook in allerlei soorten en maten op de markt. Kies een variant uit die echt past bij jou en je woning – zo beleef je ook nog eens plezier aan de look van je kapstok. Denk bijvoorbeeld na over het soort kapstok: ga je voor een model aan de muur of juist een staande kapstok? En wil je een minimalistische look of juist liever een opvallende look, zoals we op het beeld hieronder zien? Zaken om bij stil te staan.

Een hal aankleden: let op de kapstok

Planten in de hal

Ten slotte tippen we het idee voor planten in de hal. Planten zijn vandaag de dag een enorme trend: ze kunnen eigenlijk niet meer ontbreken in het interieur. Ook niet in de hal, dus! Of het nu gaat om een kleine hal inrichten of een grote hal inrichten: een plant kun je overal wel kwijt bij een hal aankleden.

Zet de plant bijvoorbeeld op het bankje neer, waar we het in de bovenste tip over hadden. Of ga voor een plankje aan de muur waar je planten op kwijt kunt – dat staat dan weer leuk naast een rekje voor sjaals en mutsen. Om maar wat voorbeelden te noemen! Met accessoires maak je de hal inrichting compleet.


Reageer

Lees ook:

Een sauna in huis: dit zijn de 5 voordelen >
Nieuwe lampenkap kopen: hier moet je op letten >
Met deze 7 tips richt je een comfortabele zithoek in >
Lichtblauw in het interieur: 7 prachtige voorbeelden >
Thuiswerken vanuit je bed? Dit is waarom je dat níét moet doen! >
Een gezellige thuisbar inrichten: zo pak je het aan! >
Inspiratie voor meer ledverlichting in het interieur >
Trend: blauw vloerkleed in het interieur >
Waarom kiezen voor een PVC vloer? >
Durf jij het aan? Inspiratie: 6x keukens met een gewaagde kleur >
Een vintage look in huis: welke spullen zijn echte eyecatchers? >
Inspiratie: de leukste kerstdecoratie in én rondom je hele woning >
Saaie lege muur in huis? Ga voor wall art met Poster Store! >
6x Inspiratie voor een moody en donkere badkamer >
Wat kun je met washi tape in je interieur? 6 leuke ideeën! >

Terug naar overzicht >>