arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Zo ga je voor een unieke aankleding in de hal

Zo ga je voor een unieke aankleding in de hal

We vergeten in onze woningen al gauw om aandacht te besteden aan de inrichting van de hal. Het is dan ook niet de belangrijkste ruimte in huis, maar het is toch wel de plek waar je altijd weer binnenkomt en de deur uitstapt. Dat maakt dus dat je er heus iets moois van kunt maken: het is het waard. In deze blog hebben we het daarover: hoe pak je het aan, een hal inrichten?

Een bankje

Wat we er toch zó gezellig uit vinden zien in de hal? Een bankje! Echt een must-have voor de inrichting van de hal, als je het aan ons vraagt. Kijk maar eens op het beeld hieronder, dan begrijp je meteen wat we bedoelen. Ziet het er niet enorm huiselijk uit? En dat is nu precies de sfeer die zo’n hal wel kan gebruiken! Maak het er gezellig, zo voel je je meteen thuis in huis.

En het maakt eigenlijk niet zoveel uit of je er nu wel of niet op zit. Het dient natuurlijk een praktisch doel: je kunt er bijvoorbeeld je schoenen aan- en uittrekken. Maar ook gewoon als decoratie bij de aankleding in de hal is het beeldig.

Zo ga je voor een unieke aankleding in de hal

Een mooie kapstok

Wat niet kan ontbreken bij de inrichting van de gang of hal? Een kapstok, natuurlijk! Je moet immers verschillende jassen kwijt in de ruimte, zeker als je bijvoorbeeld een groot gezin hebt. Daarbij is het leuk om eens na te denken over de look van de kapstok.

Want hoewel een kapstok vooral een handig item is, heb je kapstokken juist ook in allerlei soorten en maten op de markt. Kies een variant uit die echt past bij jou en je woning – zo beleef je ook nog eens plezier aan de look van je kapstok. Denk bijvoorbeeld na over het soort kapstok: ga je voor een model aan de muur of juist een staande kapstok? En wil je een minimalistische look of juist liever een opvallende look, zoals we op het beeld hieronder zien? Zaken om bij stil te staan.

Een hal aankleden: let op de kapstok

Planten in de hal

Ten slotte tippen we het idee voor planten in de hal. Planten zijn vandaag de dag een enorme trend: ze kunnen eigenlijk niet meer ontbreken in het interieur. Ook niet in de hal, dus! Of het nu gaat om een kleine hal inrichten of een grote hal inrichten: een plant kun je overal wel kwijt bij een hal aankleden.

Zet de plant bijvoorbeeld op het bankje neer, waar we het in de bovenste tip over hadden. Of ga voor een plankje aan de muur waar je planten op kwijt kunt – dat staat dan weer leuk naast een rekje voor sjaals en mutsen. Om maar wat voorbeelden te noemen! Met accessoires maak je de hal inrichting compleet.


Reageer

Lees ook:

Vintage verlichting: breng sfeer en karakter in je interieur >
Deze 5 woonaccessoires moet je in huis hebben! >
Vloerkleed trends voor 2023: Welke stijlen en patronen zijn nu in? >
Dit zijn de 4 nieuwste woontrends van het jaar >
Wat zijn de laatste trends op het gebied van badkamerspiegels? >
Kuipstoelen blijven dé perfecte stoelen voor aan de eettafel >
Zo zorg je voor een landelijk interieur >
Interieur inspiratie: dít zijn de banken trends van 2023 >
Interieurstijlen voor de eetkamer >
Een fotowand uit een tijdschrift: zo creëer je die zelf >
Lees onderstaande tips om een modern interieur te creëren >
Perfecte spiegel voor de badkamer kiezen: waar let je allemaal op? >
Wil je hebben! Dít zijn de mooiste voorbeelden van velvet meubels >
Nieuwe vloer kiezen: wat zijn de verschillen tussen een Hongaarse punt en een visgraat vloer? >
Geef jouw eetkamer meer sfeer en karakter >

Terug naar overzicht >>