arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Hobby » Diamond painting maken is de hobby voor 2022, lees hier waarom
Diamond painting maken is de hobby voor 2022, lees hier waarom

Diamond painting maken is de hobby voor 2022, lees hier waarom

Van een hype is al lang geen sprake meer. Diamond painting is een blijvertje en de hobby van nu en de hobby voor de toekomst. Mensen van over heel de wereld hebben deze hobby ontdekt en nog steeds ontdekken nieuwe mensen deze leuke hobby. Waarom mensen dat doen? Omdat het ze de leukste kunstwerken oplevert en omdat het een hobby is die je rust in je hoofd kan bezorgen. Het verlost je even van het denken, van stress en van de hectiek van alledag. 

Van wilde dieren tot aan huisdieren en van planten tot bekende mensen

Kies je voor diamond painting, dan ga je aan de slag met diamond painting steentjes. Deze steentjes plak je met behulp van een pincet op een voorbedrukt canvas. Je kunt zo van alles maken. Van wilde dieren en huisdieren tot bloemen, planten, bekende mensen, skylines en sport. Je kunt er eveneens voor kiezen zelf een foto up te loaden om zo bijvoorbeeld je familie of gezin te maken.

Doop de pincet eerst in een stukje hars

Een paar dingen nog; behalve de steentjes en het canvas, krijg je een schudbakje meegeleverd waarin je de kraaltjes kunt leggen. Die steentjes pak je er vervolgens met een speciale pincet weer uit, nadat je het pincet eerst in een stukje hars hebt gedoopt. Vervolgens is het een kwestie van het juiste steentje in het juiste vakje plaatsen. Dat is niet moeilijk, want op het canvas staan letters en/of cijfers die corresponderen met de kleuren van de steentjes. 

Je kunt kiezen uit heel verschillende formaten

Je kunt kiezen uit heel verschillende formaten

Je hebt wat betreft diamond painting ontzettend veel te kiezen. Dat geldt niet alleen wat betreft het patroon dat je maakt, het geldt eveneens voor het formaat van het kunstwerk dat je gaat maken. Begin je net, dan kun je in eerste instantie wellicht beter een kleine painting maken om zo te ontdekken om het ook een hobby voor jou is. Gaandeweg kun je altijd kiezen voor grotere painting, tot aan  grote panelen voor boven jouw televisie aan toe. Het is maar net wat je wilt dus. Diamond painting online bestellen is erg gemakkelijk en eenvoudig Je krijgt jouw canvas dan snel geleverd en kunt dus snel aan de slag. Je merkt al snel hoeveel rust deze hobby je kan geven en welke mooie kunstwerken je zo kunt maken.


Reageer

Lees ook:

Waarom het nu de tijd is om lekker te gaan klussen aan huis >
Een vintage kast opknappen: 6 handige tips >
Met deze tips houd je je schuur opgeruimd >
Goedkope DIYs: 5 tips om te besparen op doe-het-zelf-projecten >
Veilig klussen: deze spullen heb je nodig >
Maak van jouw schuur de ideale werkplaats >
Kies een goede buitenverf of buitenlak met deze checklist >
Elektrisch gereedschap om klusjes nog eenvoudiger te maken >
Onmisbare items voor een professionele thuisklusser >
Inspiratie voor een mooi gedekte paastafel >
6 redenen om een tuinhuis te kopen >
Zo maak je zelf een verlaagd plafond >
Toveren met tape >
Natuurlijke Paaskrans >
Lettercreate >

Terug naar overzicht >>