arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Nieuws » Elektrisch gereedschap om klusjes nog eenvoudiger te maken

Elektrisch gereedschap om klusjes nog eenvoudiger te maken

Elektrisch gereedschap kan het kluswerk een stuk eenvoudiger, sneller en lichter maken. Je hebt veel minder kracht nodig en je kunt echt een professioneel resultaat behalen. Doe jij regelmatig klusjes in en rondom het huis? Dan mogen de volgende producten zeker niet ontbreken in jouw garage, werkplaats of schuur:

Afkortzaag

Een afkortzaag (ook wel een verstekzaag genoemd) gebruik je om verschillende materialen in te korten. Het is niet geschikt voor grote platen, maar juist erg handig voor balken en buizen. Je kunt het ook goed gebruiken om laminaat mee op maat te zagen! Een afkortzaag kun je instellen op een bepaalde hoek. Hierdoor is het net iets uitgebreider dan een normale cirkelzaag. Ben je nog op zoek naar een afkortzaag van hoge kwaliteit? Dan kun je bijvoorbeeld een Makita LS1018L kopen. Dit model is zowel geschikt voor professionals als voor fanatieke thuisklussers. Het staat bekend om het nauwkeurige resultaat en de optimale precisie zonder enige inspanning.

Klopboormachine

Ben je van plan om te boren in een stevige muur of hard gesteente? Dan kom je met een normale boormachine niet verder. Hiervoor kun je beter een klopboormachine gebruiken. Door de klopfunctie wordt het materiaal verpulverd en kun je prima door een bakstenen muur boren. Het is geschikt voor verschillende harde materialen, met uitzondering van beton. Voor een betonnen muur of vloer raden we aan om een boorhamer te kopen.

Schuurmachine

Voor een kleine klus kun je je best redden met een stukje schuurpapier. Maar als je ook grote projecten gaat aanpakken, kun je echt beter een elektrische schuurmachine aanschaffen. Gelukkig zijn deze machines al verkrijgbaar vanaf €25. Het is dus zelfs geschikt voor een klein budget! Bedenk wel van tevoren waar je een schuurmachine precies voor gaat gebruiken. Er zijn namelijk veel verschillende soorten met allemaal andere kwaliteiten.

Bouwstofzuiger

Na al dat zagen, schuren en boren kan het nogal stoffig worden. Het is vaak erg veel werk om het weg te vegen met een bezem en niet slim om het schoon te maken met een normale stofzuiger. Een speciale bouwstofzuiger komt hierbij dus goed van pas! Deze sterke stofzuiger kan grote hoeveelheden stof, houtsnippers en vaak zelfs water opzuigen. Zo heb je in een handomdraai de bouwplaats of schuur weer schoon.

Mixer

Wie wel eens beton heeft gemixt met een eenvoudige schep weet hoe zwaar dit is. Je kunt veel beter een elektrische betonmixer kopen. Vaak kun je de mengstaaf ook gebruiken om verf of lijm mee te mixen. Super handig!


Reageer

Lees ook:

Ontdek de wereld van marmeren keukens >
Neem deze trends mee in het ontwerp van je nieuwe badkamer >
De beste keukenindelingen voor elk type woning >
Hoe creëer je een sfeervolle entree in huis? >
Deze 5 woonaccessoires moet je in huis hebben! >
Landelijke woonstijl: tuin- en interieurtips >
Tijdloze elegantie voor jouw slaapdomein >
Hoe knap je een oude badkamer op? >
Tijd voor een nieuwe keuken? Dit zijn 4 tips voor een efficiënte keuken transformatie >
Zwart in je interieur: stijlvol of somber? >
Goedkoop en smaakvol: betaalbare keukentrends van 2023 >
De beste tips om je bed zo comfortabel mogelijk te maken >
3 tips om je eetkamer om te toveren >
Van leeg naar gezellig: Zo richt jij je nieuwbouwhuis sfeervol in >
Badkamermeubels van hoge kwaliteit: 5 redenen waarom ze het waard zijn >

Terug naar overzicht >>