arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Hobby » Decoratie » Toveren met tape

Toveren

met tape

Masking tape wordt ook wel washi tape genoemd en is een soort plakband, maar dan gemaakt van rijstpapier. Doordat het zo dun papier is, kun je het gemakkelijk scheuren en beschrijven. Je plakt het op muren, glas, plastic en andere ondergronden en verwijdert het eenvoudig zonder schade achter te laten. Maak de ondergrond voor je aan de slag gaat vetvrij en droog.

Masking tape is onder meer verkrijgbaar bij Hema en Pipoos (vanaf € 2,50 per set van twee).

1. Waxinelichtje – Kies een rolletje masking tape in je favoriete kleur en plak het rond een waxinelichtje. Leuk in één kleur of zet juist meerdere waxinelichtjes in verschillende kleuren bij elkaar.

2. Fotolijsten – Maak je eigen collage aan de muur van foto’s en kaarten. Je hebt geen fotolijsten nodig want met masking tape plak je de lijsten zelf op de muur. En wanneer je ze wilt wisselen, is dat met een nieuw stukje tape zo gedaan.

3. Stoel – Die basic witte stoel is eenvoudig te pimpen met stroken tape op de zitting en leuning. Vergeet niet de vier poten een tape dip te geven. Zo kan deze ‘nieuwe’ stoel weer een tijdje mee.

4. Kaart – Maak een persoonlijke uitnodiging of verjaardagskaart met stukjes tape. Met glittergel (verkrijgbaar in een hobbywinkel) kun je het kaarsje op de taart plakken.


Reageer

Lees ook:

Goedkope DIYs: 5 tips om te besparen op doe-het-zelf-projecten >
Inspiratie voor een mooi gedekte paastafel >
Natuurlijke Paaskrans >
Lettercreate >
Feestelijk tafeldekken >
Happy new year >
Glamorous Christmas >
Zelf kunstbloemen maken >
Hoofdbord voor boekwormen >
Voorraadpotten decoreren >
Maak een persoonlijk servet >
Pasen! 6 stylingideeën >
Blikvangers >
Maak uw eigen cupcake standaard >
Maak je eigen papieren lantaarns >

Terug naar overzicht >>