arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Blog » Jannetta van der Ziel » Column 8: Be Inspired

Column 8: Be Inspired

Eenmaal terug in de winkel doe ik niets liever dan deze inspiratie door te geven aan mijn klanten. Ik laat graag alle mooie nieuwe stoffen en kleurencombinaties zien. Heerlijk samen aan de slag op zoek naar die ene perfecte woonoplossing. Bij mijn klanten merk ik dagelijks het verlangen naar het voorjaar. Iedereen heeft zin om het interieur aan te pakken. Weg met die sombere winterstemming en een frisse wind door huis! Ik adviseer ook altijd om bestaande spullen met nieuwe spullen te mixen. Juist dan ontstaat er vaak een mooi harmonieus geheel. Een nieuw kleurtje op de muur of behang kan al zoveel doen met een interieur!

Een goede manier om het voorjaar in huis te halen is een pot of vaas met zijdebloemen op tafel. Zojuist is de nieuwe voorjaarscollectie zijdebloemen binnengekomen en het bracht meteen dat blije voorjaarsgevoel in de winkel teweeg. Kom langs in de winkel en neem gerust uw eigen vaas of pot mee en ga lekker zelf met stoere voorjaarstakken en bloemen aan de slag. Wij helpen u graag om er een verfrissende creatie van te maken.

Bent u al eens op onze lampenkappasdag geweest? U heeft vast wel een oude, rare, gekke of juist nieuwe lampenvoet, waar u geen raad mee weet. Iedere woensdag is het lampenkappasdag. Kom langs en neem uw lampenvoet mee. Creëer in onze winkel weer een echte eyecatcher in uw huis.

  • Jannetta van der Ziel
  • interieurstyling kleur- en sfeeradvies
  • Zuiderzeestraatweg 82, Oldebroek
  • Tel. 0525 – 63 14 54
  • info@jannettavanderziel.nl
  • www.jannettavanderziel.nl

Reageer

Lees ook:

Column 11: Van herfst naar winter >
Column 10: Met hart en ziel >
Column 9: Paard in de gang >
Column 7: Alweer december >
Column 6: Mixen, mixen en nog eens mixen >
Column 5: Het is tijd voor rood >
Column 4: Afrika als bron voor Inspiratielab 82 >
Column 3: Haal het voorjaar binnen >
Column 2: De ins en outs van een interieur >
Column 1: Kleur brengt vrolijkheid >

Terug naar overzicht >>