arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Blog » Jannetta van der Ziel » Column 6: Mixen, mixen en nog eens mixen

Column 6: Mixen, mixen en nog eens mixen

Hij kwam helemaal vanuit Moskou naar Oldebroek om vervolgens na twee lange dagen hard werken door te reizen naar Milaan. Hoe internationaal!

We begonnen in een lege winkel zodat we eerst het InspiratieLab konden inrichten. Het is een sfeervolle ruimte geworden waar iedereen advies op maat kan ontvangen. De ruimte is overzichtelijk ingedeeld met onder meer stoffen, gordijnen, lampenkappen en verf.

Op dag twee hebben we de hele winkel gerestyled. Heerlijk om in het najaar alles overhoop te halen en vervolgens nieuwe composities te maken. Moet u thuis ook eens doen, alles eens weer even door uw handen.

De trend is momenteel om alles te mixen. Vele kleuren doen dit najaar mee; rood, paars, oranje, okergeel, aqua, bruin en verschillende goudtinten. Ook de materialen worden flink gemixt. Harde materialen worden gecombineerd met oud hout en modern design. Alles kan door elkaar maar wel op een verantwoorde manier zodat het één geheel is.

Gooi geen dingen in huis weg waar u aan gehecht bent. Verander alleen de compositie en voeg eventueel een paar nieuwe items bij. Zo geeft u een geheel andere look of sfeer aan uw het interieur.

Creëer leuke hoekjes en zitjes waar u zich op u gemak voelt, dan wordt uw huis ook een echt thuis. En voor de kerstboom? Ook mixen natuurlijk!

www.jannettavanderziel.nl


Reageer

Lees ook:

Column 11: Van herfst naar winter >
Column 10: Met hart en ziel >
Column 9: Paard in de gang >
Column 8: Be Inspired >
Column 7: Alweer december >
Column 5: Het is tijd voor rood >
Column 4: Afrika als bron voor Inspiratielab 82 >
Column 3: Haal het voorjaar binnen >
Column 2: De ins en outs van een interieur >
Column 1: Kleur brengt vrolijkheid >

Terug naar overzicht >>