arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Blog » Jannetta van der Ziel » Column 9: Paard in de gang

Column 9: Paard in de gang

Functioneel

Ook voor bezoek is de hal of gang de eerste indruk die je van jezelf en van je huis prijsgeeft. Een hal of gang mag best kleurrijk en levendig zijn, maar om nu een paard in de gang te zetten… dat gaat wel een beetje ver. Bovendien heeft niet iedereen een grote gang. Daarnaast speelt functionaliteit wel degelijk een rol, het is een verkeersruimte waar het ook handig is om wat spullen kwijt te kunnen.

Wat momenteel erg hip is, is kleur. Kleuren spelen een grote rol in het interieur. Ik ben me eens gaan verdiepen in kleur en kwam authentieke kastjes uit India tegen. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei maten en hebben stuk voor stuk een doorleefd karakter met mooie kleuren. Ze zijn heel handig om in een gang te plaatsen omdat ze niet zo diep zijn. Met zo’n kastje heeft u een handige plek om spullen in op te bergen. Pak een spekende kleur uit het kastje en verf de muur in die tint, om zo een fantastische sfeer te creëren. Dus geen paard, maar een kast in de gang.

Toch blijft dat paard kriebelen. Ik heb iemand gevonden die de meest prachtige paarden schildert op de muur, dus het plaatje is rond. In het komend weekend kunt u deze paarden een schouderklopje komen geven in de winkel.

Jannetta van der Ziel

Interieur & woondecoraties

Zuiderzeestraatweg 82, Oldebroek

Tel. 0525 – 63 14 54

info@jannettavanderziel.nl

http://www.jannettavanderziel.nl


Reageer

Lees ook:

Column 11: Van herfst naar winter >
Column 10: Met hart en ziel >
Column 8: Be Inspired >
Column 7: Alweer december >
Column 6: Mixen, mixen en nog eens mixen >
Column 5: Het is tijd voor rood >
Column 4: Afrika als bron voor Inspiratielab 82 >
Column 3: Haal het voorjaar binnen >
Column 2: De ins en outs van een interieur >
Column 1: Kleur brengt vrolijkheid >

Terug naar overzicht >>