arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Blog » Jannetta van der Ziel » Column 10: Met hart en ziel

Column 10: Met hart en ziel

Alle onderdelen van het menselijk lichaam worden getoond. Veel aandacht ligt op het verouderingsproces, dat sterk beïnvloed wordt door roken en weinig bewegen. Geprepareerde lichamen door Gunther von Hagens laten zien hoe kunstig de mens in elkaar zit. Het toont dat we zuinig op ons lichaam moeten zijn en dat we moeten leven met hart en ziel.

Nu we in deze tijd wat kritischer omgaan met onze uitgaven moeten we oppassen dat we ons huis niet verwaarlozen. Ook hier moeten we met hart en ziel mee omgaan. Tenslotte is ons huis als een lichaam waarin we leven. Creëer leuke hoekjes en zitjes in huis waar u zich op u gemak voelt, dan wordt uw huis ook een echt thuis.

De trend is momenteel om alles te mixen. Vele kleuren doen dit najaar mee; rood, paars, oranje, okergeel, aqua, bruin en verschillende goudtinten. Ook de materialen worden flink gemixt. Harde materialen worden gecombineerd met oud hout en modern design. Alles kan door elkaar maar wel op een verantwoorde manier zodat het één geheel is.

Met hart en ziel met uw inrichting bezig zijn. Deze gedachte vormt de inspiratie voor de komende maanden die tot uitdrukking komt in de clinics die ik organiseer in mijn Inspiratielab82. Ik zal mij met hart en ziel richten op een duurzame inrichting van uw huis alsof het een menselijk lichaam is.


Reageer

Lees ook:

Column 11: Van herfst naar winter >
Column 9: Paard in de gang >
Column 8: Be Inspired >
Column 7: Alweer december >
Column 6: Mixen, mixen en nog eens mixen >
Column 5: Het is tijd voor rood >
Column 4: Afrika als bron voor Inspiratielab 82 >
Column 3: Haal het voorjaar binnen >
Column 2: De ins en outs van een interieur >
Column 1: Kleur brengt vrolijkheid >

Terug naar overzicht >>