arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Blog » Jannetta van der Ziel » Column 7: Alweer december

Column 7: Alweer december

Wat een grote hoeveelheid aan klanten heb ik bezocht, en een diversiteit aan huizen gezien. Iedere keer is het weer spannend om te zien bij wat voor huis je aankomt. Bij sommigen al betrokken bij het ontwerp, bij anderen voor de indeling en meubelen, weer anderen voor alleen verlichting of aankleding, maar allemaal leuk om te doen. Ik realiseer me dat ik een fantastisch beroep heb. Het is zo inspirerend dat mensen je het vertrouwen geven om van hun huis iets moois te maken. Ik ga er dan ook helemaal voor.

Ik denk terug aan die keer dat ik ver na twaalven van een klant terugkwam. Ik was heel druk geweest, maar het resultaat was naar volle tevredenheid van de klant. We hadden nog gezellig een wijntje gedronken en bij thuiskomst wilde ik nog even een paar dingen op een rij zetten. Ik ben toen op de bank gaan zitten en rechtop in slaap gevallen. Om drie uur ’s nachts werd ik gewekt door mijn man, die wakker was geworden en dacht, waar is ze nou! Hilarisch.

Terwijl we nu in de gezellige kerstsfeer zitten, heb ik mijn eerste spullen voor volgend jaar al weer binnen. Heerlijk om in de eerste week van januari allemaal weer nieuwe spullen in de winkel te hebben, zodat we meteen een andere sfeer kunnen creëren. Het is dan ook de uitdaging om mensen te laten zien dat ze vaak met een paar kleine dingen ook thuis een geheel andere look kunnen creëren.

Ik wens u voor de feestdagen een heel gezellige sfeer en heel veel gezondheid toe het komende jaar.

Groet Jannetta van der Ziel

www.jannettavanderziel.nl


Reageer

Lees ook:

Column 11: Van herfst naar winter >
Column 10: Met hart en ziel >
Column 9: Paard in de gang >
Column 8: Be Inspired >
Column 6: Mixen, mixen en nog eens mixen >
Column 5: Het is tijd voor rood >
Column 4: Afrika als bron voor Inspiratielab 82 >
Column 3: Haal het voorjaar binnen >
Column 2: De ins en outs van een interieur >
Column 1: Kleur brengt vrolijkheid >

Terug naar overzicht >>