arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Blog » Jannetta van der Ziel » Column 3: Haal het voorjaar binnen

Column 3: Haal het voorjaar binnen

Doe het crisisgevoel in de ban en ga lekker aan de slag met uw huis. Schoonmaken, opruimen en vooral frisse kleuren geven een positief gevoel. Met kleur sluit u helemaal aan bij de interieurtrend van dit moment. Zo haalt u het voorjaar naar binnen. En dat komt de stemming van u en uw huisgenoten ten goede.

Toen ik op de interieurbeurzen mijn inkoop deed voor dit seizoen werd ik vrolijk van de nieuwe tinten. Van helder geel/groen gecombineerd met crème tot ijsblauw en paars, van poederig roze tot mat oranje, toegepast in een grote variatie in stoffen voor meubels, kussens, lampenkappen en gordijnen. Zowel contrasten als ton-sur-ton worden gebruikt.

Karakter

Aantrekkelijk is dat stoffen, behang en wandafwerking veel verschillende structuren hebben. Houten meubels en accessoires hebben een sterk eigen karakter. Zo zijn stammen van oude peren- en olijfbomen verwerkt tot lampvoet en takken tot lijst of decoratiemateriaal.

Retromeubels uit de jaren 50, 60 en 70 zijn ook ín, gecombineerd met jeans en herkleurde kelimtapijten. De schommelstoel van weleer, in een moderne uitvoering, past hier heel goed bij. Helemaal weg ben ik van de nieuwste Italiaanse kunststof stoelen met verschillende modellen (houten) poten. In mijn winkel kunt u wat toepassingen zien: bij een ruw houten eettafel plaatste ik een tot op de grond gestoffeerde bank met aan de andere zijde stoelen in verschillende kleuren en materialen.

Stylingadvies

Vanuit een professionele visie is het goed mogelijk om de variëteit aan elementen tot een harmonieuze eenheid te vormen. Daar kan mijn op maat gesneden styling- en kleuradvies u bij helpen. Graag bezoek ik mijn klanten aan huis of in hun bedrijf. Zo kunnen we samen zien hoe de materialen en artikelen in de bedoelde ruimte het beste tot hun recht komen.

Jannetta van der Ziel, interieurstyling, kleur- en sfeeradvies

Winkel: Zuiderzeestraatweg 82 Oldebroek

Meer info: www.jannettavanderziel.nl, 0525 – 63 14 54of info@jannettavanderziel.nl


Reageer

Lees ook:

Column 11: Van herfst naar winter >
Column 10: Met hart en ziel >
Column 9: Paard in de gang >
Column 8: Be Inspired >
Column 7: Alweer december >
Column 6: Mixen, mixen en nog eens mixen >
Column 5: Het is tijd voor rood >
Column 4: Afrika als bron voor Inspiratielab 82 >
Column 2: De ins en outs van een interieur >
Column 1: Kleur brengt vrolijkheid >

Terug naar overzicht >>