Home > Binnenkijkers > Landelijk > Binnenkijken bij Peter en Marjanne

Binnenkijkenbij Peter en Marjanne

 
 

Werk en privé lopen bij Peter en Marjanne letterlijk in elkaar over. Zij wonen naast hun winkel Het Woonhuis in Elspeet. Als eigenaren van een woonwinkel weten ze als geen ander, hoe ze hun huis moeten inrichten.

Vakantiegevoel

Het huis werd tien jaar geleden helemaal afgebroken en weer opgebouwd. Het resultaat? Een warm en sfeervol herenhuis. Werk en privé komen bij het stel samen, maar toch hebben Peter en Marjanne ook een vakantiegevoel weten te creëren. “Regelmatig krijgen we te horen dat mensen een vakantiegevoel krijgen in ons huis. Ik vind dat een compliment,” vertelt Peter. “Het straalt een Franse sfeer uit, door het sobere kleurgebruik en de robuuste stenen vloer.”

Keuzes maken

Het stel zat met een beperkt budget toen ze besloten om het huis af te breken en opnieuw te bouwen. Dat betekende keuzes maken wat betreft de vloeren, muren en de afwerking. Hoewel het huis nu af is, veranderen Peter en Marjanne af en toe nog wel iets in huis. “We genieten er nog elke dag van. Maar een huis moet je onderhouden", verklaart Peter. "Vorig jaar hebben we een stukje onderhoud uitgevoerd in de woonkamer en keuken. Er zat een oude houten vloer in en die hebben we vervangen door een sfeervolle tegelvloer. We hebben er meteen vloerverwarming onder gelegd. Als we toch bezig zijn! De stenen vloer is echt een aanrader. Het onderhoud is heel eenvoudig en het ziet er geweldig uit.”

landelijke woonstijl
 
 
 
landelijke woonstijl
 
 
 
landelijke woonstijl
 
 
 
landelijke woonstijl
 
 
 
landelijke woonstijl
 
 
 
landelijke woonstijl
 
 
 
Reageer