arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » 6x prachtige stickers voor in de kinderkamer

6x prachtige stickers voor in de kinderkamer

Is jouw babykamer of kinderkamer een beetje saai? Stickers kunnen dat probleem verhelpen. Ze maken de ruimte in een keer een heel stuk vrolijker en gezelliger. Bovendien is er eigenlijk geen voorbereiding nodig. Stickers van goede kwaliteit plakken prima op vrijwel elke soort ondergrond; of dat nu de muur, de vloer of de deur is. Zo kun jij de kinderkamer in een handomdraai gezellig maken. Check deze 6 prachtige voorbeelden van stickers voor de kinderkamer!

1. Persoonlijke naamsticker

Voor kinderen is het fijn om echt hun eigen ruimte te hebben. Dat kun je voor elkaar krijgen met persoonlijke muurstickers. In dit geval is gekozen voor een grote naamsticker op de deur. Zo krijgt de deur een heel andere uitstraling en wordt de kamer persoonlijker. Niet alleen leuk voor kleine kinderen, maar ook voor tieners! 

Naamsticker

2. Hinkelbaan-sticker

Vind jij de vloer in de kinderkamer wat al te saai? En wil je er liever geen vloerkleed of speelkleed leggen? Dan zijn er super leuke stickers voor op de vloer van de kinderkamer. Zoals deze mooie hinkelbaan-sticker bijvoorbeeld. De vloer kan nog gewoon gestofzuigd en gedweild worden. 

Hinkelbaan vloersticker

3. Schaapjes tellen

Er zijn ook hele schattige muurstickers voor de babykamer. Zoals deze, met mooie zwart-witte schaapjes, een maan en sterren. De muursticker vrolijkt de ruimte op, zonder extra kleuren of drukte toe te voegen. Je kunt de stickers zelf los op de muur plakken, zodat je een uniek plaatje hebt. Schattig voor boven het (baby)bed.

Schaapjes muursticker

4. Gedichtje

Wil jij graag een leuke, lieve of inspirerende tekst op de muur van de kinderkamer? Denk eens aan een gedichtje! Er zijn heel veel mooie gedichtjes te vinden als muursticker. Zoals dit gedichtje, dat heel geschikt is voor de babykamer. 

Gedicht muursticker

5. Groeimeter muursticker

Muurstickers in de babykamer zijn niet alleen heel vrolijk, maar kunnen ook nuttig zijn. Wat denk je van deze vrolijke groeimeter? Het is natuurlijk wel belangrijk dat je hem op precies de juiste hoogte op de muur plakt. De meeste kinderen zijn er gek op om te kijken hoe hard ze eigenlijk groeien. 

Muursticker groeimeter

6. Losse letters

Je kunt verschillende muurstickers vinden met stukjes tekst of een naam. Maar het is ook leuk om losse letters te combineren. Zo kun je zelf de naam van je kind spellen op de muur. De letters hebben een bijzonder design en maken de kamer extra vrolijk en licht. Ze zijn er in verschillende kleuren en stijlen.

Naamsticker met losse letters

Stickers kunnen de kinderkamer helemaal veranderen. Vane en leuke sticker op de vloer tot een mooie muursticker: er is keus genoeg. Zo maak je de kamer gezelliger en persoonlijker. Welke sticker vind jij het leukst voor in de kinderkamer?


Reageer

Lees ook:

Het belang van investeren in een kwalitatieve boxspring >
Vintage verlichting: breng sfeer en karakter in je interieur >
Deze 5 woonaccessoires moet je in huis hebben! >
Tijdloze elegantie voor jouw slaapdomein >
5 tips voor het personaliseren van je slaapkamer >
De beste tips om je bed zo comfortabel mogelijk te maken >
Vloerkleed trends voor 2023: Welke stijlen en patronen zijn nu in? >
Dit zijn de 4 nieuwste woontrends van het jaar >
Wat zijn de laatste trends op het gebied van badkamerspiegels? >
Kuipstoelen blijven dé perfecte stoelen voor aan de eettafel >
Interieur inspiratie: dít zijn de banken trends van 2023 >
Optimaal gebruikmaken van je kleine slaapkamer >
Interieurstijlen voor de eetkamer >
Een fotowand uit een tijdschrift: zo creëer je die zelf >
Is een waterbed geschikt voor mij? >

Terug naar overzicht >>