arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Binnenkijkers » Landelijk » Binnenkomen bij Johan & Angélique

Binnenkijken

bij Johan & Angélique

Warm najaarshuis

Grote verbouwing

Het pand stamt uit 1928 en heeft een witte gevel, charmante luiken, een veranda, een Engelse kas, buxusstruiken en beukhagen. Binnen in is het huis flink verbouwd, alleen de buitenmuren zijn blijven staan. “Het huis was opgeknapt in een jaren zeventig stijl, met plastic schrootjes en schoon metselwerk. En in de voorkamer hebben we maar liefst zeven plafonds weggehaald. We hebben echt iedere steen in onze handen gehad”, vertelt Angélique.

Eigen stijl

Na de verbouwing was het tijd voor de inrichting. Door het vele klussen waren de meubels uit het vorige huis beschadigd. Angélique was de meubels ook wel een beetje zat. Johan vond het een goed idee om helemaal opnieuw te beginnen qua interieur. Ze wilden een eigen stijl neer zetten met oude en nieuwe meubels. “Die hebben we natuurlijk niet in één keer gekocht. Je moet een tijdje in een huis wonen om te weten wat het nodig heeft. Zo’n nieuw interieur moet in de loop van de jaren groeien”, zegt Angélique.

Naar brocante struinen

In de afgelopen jaren zijn Angélique en Johan enorme liefhebbers geworden van brocante en landelijke woonitems. “We zijn er zelfs minder voor gaan werken om voldoende tijd over te houden voor onze grootste hobby: naar brocante struinen.”


Reageer

Lees ook:

6x prachtige stickers voor in de kinderkamer >
Binnenkijken bij Babs & Wim >
Binnenkomen bij Peter en Marjanne >
Denk groot & ga voor stoer >
Binnenkijken bij Suzanne in ’t Graveland >
Binnenkijken bij Trude en John in Apeldoorn >
Binnenkijken bij Karen Glas in Edam >
Binnenkijken bij Esther en Patrick in Bussum >
Binnenkijken in een landelijke, stoere woning >
Binnenkijken in een boerenwoning in kerstsfeer >
Binnenkijken bij Simone en Dick >
Binnenkijken bij Jos en Jacqueline >
Binnenkijken bij Judith en Robert-Jan in Kampen >
Binnenkijken bij Hetty en Viktor in Apeldoorn >
Binnenkijken bij Brenda in Kranenburg >

Terug naar overzicht >>