arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Binnenkijkers » Industrieel » Binnenkijken bij Louise en Jacob

Binnenkijken

bij Louise en Jacob

200 m2 woongeluk

Louise en Jacob zochten een huis, maar niet zomaar een huis. Ze wilden een oud pand met karakter en werden verliefd op het historische pand uit 1784 die verschillende functies heeft gehad zoals een bioscoop, een opslagloods en school.

Louise: “Het gebouw heeft een lange geschiedenis en dat was te zien. Voordat we hier in konden trekken, hebben we in een maand alles verbouwd. We begonnen met de keuken en de badkamer omdat, met kleine kinderen, dat de belangrijkste woonruimtes zijn. Daarna hebben we ruimte voor ruimte de woonkamer en slaapkamers opgeknapt en ingericht.”

“200 m2 vloeroppervlak is geweldig, maar wanneer je het gaat inrichten is het wel héél groot”, lacht Louise. “Met schuifbare meubels van zachte materialen zoals poefjes, kussens en tapijten, hebben we de woonkamer ingericht en creëerden we een warme sfeer. Alle items heb ik in woonwinkels in de buurt gekocht. Ik wilde ze stuk voor stuk voelen en van dichtbij bekijken. Online shoppen is gewoonweg niet aan mij besteed.”


Reageer

Lees ook:

Zo geef je jouw woonkamer een industriële touch >
3 tips voor het industrieel inrichten van je eetkamer >
Zo creëer je een industrieel interieur >
Binnenkijken bij Janus en Betina >

Terug naar overzicht >>