arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Dit zijn de mooiste lampen voor naast het bed
Opvallende hanglampen naast het bed: een prachtig plaatje

Dit zijn de mooiste lampen voor naast het bed

Hoewel het natuurlijk vaak donker is in de slaapkamer, als je er aan het slapen bent, is goede verlichting toch ook belangrijk in deze ruimte! En daarbij mag je best voor een mooie lamp gaan – dat is namelijk enorm bepalend voor de sfeer in de ruimte. In deze blog delen we een aantal van onze favoriete ideeën.

De grote, staande lamp

Laten we meteen uitpakken bij deze blog over lampen naast het bed! Want waar je misschien al snel aan een eenvoudige bureaulamp denk voor op het nachtkastje, kun je juist ook gaan voor een grote lamp naast het bed. Dat zorgt voor een speels effect!

Kijk maar eens op het beeld hieronder: lekker opvallend, zo’n staande lamp in de slaapkamer. Dat zien we er niet vaak terug! Door ‘m niet direct naast het bed te plaatsen, maar naast het nachtkastje, houd je de boel in balans. En een groot voordeel dat komt kijken bij dit idee voor slaapkamer verlichting bij het bed? Je hebt enorm veel licht! Handig als je ’s avonds graag nog leest in een boek.

Uniek: ga voor een grote, staande lamp in de slaapkamer

Minimalistische lampen naast het bed

Heel anders dan het idee hierboven, is de volgende look: minimalistische lampen aan de wand! Deze wandlamp bij het bed past perfect bij het moderne interieur. Deze lamp is strak en tegelijkertijd opvallend: wat ons betreft een gouden combinatie.

De kleur is veel bepalend bij onderstaand idee. Zo is er hier voor zwart gekozen, maar zou een leeslamp bij het bed er ook mooi uitzien in een vrolijke kleur. Het is maar net voor welke look je wilt gaan in de slaapkamer! Een ding is in ieder geval zeker: een lamp als deze past bij iedere slaapkamer, dankzij het tijdloze ontwerp.

Dit zijn de mooiste lampen voor naast het bed

Hanglampen als bureaulampen

Hanglampen als bureaulampen? Het klinkt misschien wat verwarrend – maar we bedoelen hiermee dat je hanglampen zo laag ophangt, dat ze op dezelfde hoogte hangen als bureaulampen zouden staan. Dat zorgt voor een bijzonder effect: kijk maar eens naar de foto hieronder!

Deze lampen voor aan het bed geven een moderne en eigentijdse feeling – zeker als je daarbij gaat voor een kleur lamp zoals op het beeld hieronder. Het is ook echt weer eens iets anders dan een kleine bureaulamp naast het bed: perfect als je voor een uniek interieur wilt gaan.

Opvallende hanglampen naast het bed: een prachtig plaatje

De bureaulamp in een metallic kleur

We sluiten de blog af met een bureaulamp voor naast het bed in een metallic kleur. Helemaal volgens de laatste trends! Een metallic lampje naast het bed zorgt voor net dat beetje glam in de slaapkamer – een prachtige toevoeging.

Want waar de slaapkamer al gauw een wat basic uitstraling heeft, maak je dat met een nachtlampje aan het bed als deze een stuk beter. Hoewel het ontwerp van onderstaande lamp eenvoudig is, doet de kleur het werk!

Een bureaulamp naast het bed in een opvallende kleur


Reageer

Lees ook:

Badkamermeubel en badkamerspiegel: blikvangers in jouw badkamer >
Winterse woonkamer inrichten: zo maak je het er ultiem gezellig >
Goede messen kiezen voor in de keuken: waar kun je op letten? >
De leukste fotowand ideeën >
6x populaire keukenstijlen van dit moment >
Je eigen homegym bouwen: dit zijn de beste tips >
Olijfboom binnen: hoe kun je de plant het best verzorgen? >
3 opbergtips voor in je slaapkamer >
Veel vocht in de badkamer? Dit kun je eraan doen! >
Gele keuken inrichten: de mooiste voorbeelden >
Een vieze douchekop weer schoon krijgen: zó doe je dat! >
Zo zorg je voor een perfecte nachtrust >
Een smalle en lange kamer inrichten: zó pak je dat aan >
Leuke cadeaus voor een housewarming: 7 toffe tips om te geven >
Zo richt je een kleine woonkamer optimaal in >

Terug naar overzicht >>