arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Algemeen » Deze 5 woonaccessoires moet je in huis hebben!
Deze 5 woonaccessoires moet je in huis hebben!

Deze 5 woonaccessoires moet je in huis hebben!

Woonaccessoires zijn de finishing touch van je interieur. Ze kunnen een ruimte helemaal transformeren en zorgen voor sfeer en gezelligheid. Er zijn talloze woonaccessoires op de markt, maar sommige zijn echt onmisbaar in huis. In dit artikel bespreken we 5 woonaccessoires die je absoluut in huis moet hebben.

Planten

Planten zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ze brengen ook allerlei gezondheidsvoordelen met zich mee. Ze zuiveren de lucht, verhogen de luchtvochtigheid en zorgen voor een ontspannen sfeer in huis. Daarnaast brengen planten ook kleur en leven in je interieur. Kies voor verschillende soorten planten in diverse formaten en potten voor een speels effect. Zet bijvoorbeeld een grote kamerplant in de hoek van de kamer en plaats kleine plantjes op de vensterbank of op een plank.

Kussens en plaids

Kussens en plaids zijn dé woonaccessoires om je interieur snel en eenvoudig een makeover te geven. Door te spelen met verschillende kleuren, patronen en texturen kun je de sfeer in een ruimte compleet veranderen. Kies voor kussens en plaids die passen bij de rest van je interieur en durf te mixen en matchen. Leg bijvoorbeeld een plaid over de leuning van de bank en plaats een aantal kussens in bijpassende kleuren op de bank.

Spiegels

Spiegels

Spiegels zijn functioneel en tegelijkertijd ook decoratief. Ze kunnen een ruimte optisch groter laten lijken en zorgen voor meer lichtinval. Daarnaast kunnen spiegels ook dienen als eyecatcher in je interieur. Hang bijvoorbeeld een grote spiegel boven de eettafel of plaats een aantal kleinere spiegels op een lege muur voor een speels effect. Kies voor een spiegel met een mooie lijst die past bij de rest van je interieur.

Kunst

Kunst is een persoonlijke toevoeging aan je interieur en zorgt voor karakter en stijl. Het hoeft niet per se om dure kunstwerken te gaan, ook posters, foto’s en prints kunnen een ruimte tot leven brengen. Kies kunstwerken die passen bij je persoonlijke smaak en die aansluiten bij de rest van je interieur. Hang bijvoorbeeld een galerijwand op met verschillende kunstwerken of plaats een groot schilderij als eyecatcher boven de bank.

LED kaarsen

Kaarsen zorgen voor een warme en gezellige sfeer in huis, maar kunnen ook gevaarlijk zijn. LED kaarsen bieden de oplossing, die geven namelijk hetzelfde sfeervolle licht als echte kaarsen, maar zijn volledig veilig in gebruik. LED kaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Plaats bijvoorbeeld een aantal LED kaarsen op de eettafel tijdens een etentje of gebruik ze als sfeerverlichting in de tuin.


Reageer

Lees ook:

Renovatieprojecten die je huis meer waarde geven >
De kleuren van kunststof kozijnen: Hoe kies je de perfecte tint voor je huis? >
Voorkom rugpijn met een ergonomische bureaustoel >
Zelf in je woning klussen? Het belang van de juiste werkuitrusting >
Duurzaam verwarmen met een Warmteterugwin unit >
Hoe houd je een woning koel? >
Waarom kiezen voor een geïsoleerde garagedeur? >
Seizoensgebonden verlichting in je huis en tuin >
Hoe je een gezond werkritme ontwikkelt >
Maak jouw kleine hal optisch groter en ruimtelijker >
Dit zijn de voordelen van camerabeveiliging thuis >
Dit wil je weten voor je een huis koopt >
Een introductie tot woningontruimingen >
Energie besparen doe je zo! >
Voorstrijken van stucwerk: belang, technieken en productadvies >

Terug naar overzicht >>