arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woonstijl » Stijlvol » Stijlvolle woontrend

Stijlvolle woontrend

Het gebruik van warme tinten, pure en comfortabele materialen zorgen voor een luxe geheel. In de basis zijn bruin, taupe, lichtgrijs en camel terug te zien. Deze worden met edelsteenkleuren als robijn en amber gecombineerd. Ook vinden we metallics als zilver, brons, koper en goud terug in deze trend.

Woontrend kleuren 2012

Het gebruik van warme tinten, pure en comfortabele materialen zorgen voor een luxe geheel. In de basis zijn bruin, taupe, lichtgrijs en camel terug te zien. Deze worden met edelsteenkleuren als robijn en amber gecombineerd. Ook vinden we metallics als zilver, brons, koper en goud terug in deze trend.

Textielstoffen

In bedtextiel, bekledingsstoffen en accessoires wordt veel gebruik gemaakt van glanzende materialen. Glanzende, hoog polige vloerkleden zorgen voor een extra luxe uitstraling.

Dierenprints en de retro look zien we tegenwoordig veel. In het klassieke interieur van de Love Luxery woonmodetrend worden veel dierenprints en retro motieven gebruikt. Wel worden ze subtiel toegepast en gecombineerd met warme kleuren en luxe stoffen.

Luxe stoffen

Het gebruik van luxe stoffen is een must in dit luxe interieur. Ze creëren het gewenste comfort en een knusse, rijke sfeer.

www.perscentrumwonen.nl

Reageer

Lees ook:

Help! Slijtageplekken op mijn houten vloer >
MC Meubelen >
In gesprek met Eric Kuster >
Stijlvol wonen met Maison la Plume >
Stijlvol keukenblad >
Gezinswoning met grote tuin >

Terug naar overzicht >>