arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woonstijl » Modern » 5x dit zijn de mooiste behangideeën voor de kinderkamer

5x dit zijn de mooiste behangideeën voor de kinderkamer

Wil je de kinderkamer opleuken? Behang is een ideaal idee! Door de wand aan te kleden, zorg je al meteen voor karakter in de kinderkamer. En er zijn veel verschillende ideeën om uit te kiezen voor het aankleden van zo’n wand. In deze blog delen we de leukste voorbeelden: kijk mee!

Stippen zijn altijd goed als behang in de kinderkamer

We beginnen met een basic variant van kinderkamer behang: kies voor stippen op de muur. Altijd goed en passend bij elk kind. En wat er ook zo handig aan is: hier raakt je kind niet zo snel op uitgekeken. Want wat als je bijvoorbeeld kiest voor paardenbehang, en je kind een paar jaar later ineens een ander lievelingsdier heeft? Met stippenbehang ga je voor een tijdloze optie! Zo is dat behang misschien zelfs nog passend in de tienerkamer.

Altijd goed: stippen als behang in de kinderkamer

In de wolken

Head in the clouds met dit leuke voorbeeld van kinderbehang. Net als de stippen in het voorbeeld hierboven, is dit ook een behoorlijk tijdloos idee. Maar toch voeg je zo net wat meer karakter aan de kamer toe. Hartstikke gezellig, die wolken aan de muur!

5x dit zijn de mooiste behangideeën voor de kinderkamer

Een berglandschap als kinderkamer behang

Voor de ware avonturiers onder ons is een berglandschap als kinderbehang een prachtig idee! Daarmee krijg je toch meteen zin om eropuit te trekken? Tas inpakken en wandelen maar – hup, die bergen in. Ideaal om zo de fantasie van je kind te prikkelen. Alsof hij of zij iedere dag weer op een grote reis kan gaan! En wat ook zo ideaal is bij een berglandschap als kinderkamer behang? Het is zowel passend als behang voor de jongenskamer als behang voor de meisjeskamer. Als je kids samen op een kamer slapen, is dit dus ook een praktische oplossing.

Berglandschappen en meer leuke soorten kinderbehang

Diep in de zee

Van de bergen gaan we naar de zee – ook een prachtig voorbeeld van behang in de kinderkamer. Walvissen, haaien en andere coole vissen: ze kunnen allemaal een plekje krijgen aan de muur. Kinderbehang met dieren is eigenlijk altijd een succes! En toch kies je zo vaak nog voor rustgevende kleuren, om niet meteen een ongeorganiseerd gevoel aan de kamer te geven. Een ideale combinatie!

Stijlvol behang in de kinderkamer

Auto’s aan de muur

Ten slotte tippen we een klassieker als behang in de kinderkamer: auto’s op de muur! Voor stoere kids is dit een prachtig kunstwerk om elke dag weer naar te kijken. En het leuke is: je kunt echt voor een kleurrijke behangsoort kiezen met auto’s. Auto’s zijn er immers in elke kleur van de regenboog te vinden. Uitpakken mag met stoer behang voor de kinderkamer!

5x dit zijn de mooiste behangideeën voor de kinderkamer

Ook leuk: 6x prachtige stickers voor in de kinderkamer


Reageer

Lees ook:

De vensterbank stylen: 8x deze woonaccessoires kun je hier goed kwijt! >
Leven met minder plastic in huis: zo pak je het slim aan >
Dít zijn de voordelen van een slaapkamer op zolder >
Minder afval in de keuken: 6 handige tips! >
Een picknicktafel in de eetkamer: wat zijn de voordelen? >
Alles wat je moet weten over steektrappen >
Zo ga je voor een zachte en elegante look in de badkamer >
Dit zijn de 6 voordelen van een pergola in de tuin >
Een sauna in huis: dit zijn de 5 voordelen >
Nieuwe lampenkap kopen: hier moet je op letten >
Met deze 7 tips richt je een comfortabele zithoek in >
Lichtblauw in het interieur: 7 prachtige voorbeelden >
Thuiswerken vanuit je bed? Dit is waarom je dat níét moet doen! >
Een gezellige thuisbar inrichten: zo pak je het aan! >
Inspiratie voor meer ledverlichting in het interieur >

Terug naar overzicht >>