arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Wil je hebben! Dít zijn de mooiste voorbeelden van velvet meubels
Wil je hebben! Dít zijn de mooiste voorbeelden van velvet meubels

Wil je hebben! Dít zijn de mooiste voorbeelden van velvet meubels

Ben je ook zo dol op velvet, oftewel fluweel? We zien deze materiaalsoort steeds vaker voorbijkomen in het interieur. En dat is niet gek, want velvet brengt sfeer, knusheid en een unieke uitstraling mee. Benieuwd naar mooie voorbeelden van velvet meubels in huis? Plaatjes kijken maar: in deze blog zetten we de fraaiste ideeën voor je op een rijtje, om inspiratie op te kunnen doen.

Velvet meubels: groene bank van fluweel

Velvet meubels: groene bank van fluweel

We beginnen met deze knaller van een bank. Hier wil je toch gewoon op zitten? Wat een plaatje! Velvet maakt dat de bank er extra zacht en comfortabel uitziet. En de donkergroene kleur past ook goed in het plaatje: een chic geheel. Een zetel velvet in groen behoort absoluut tot onze favorieten.

Luxe stoelen velvet

Luxe stoelen velvet

Naast de velvet bank, zijn we ook dol op de velvet stoel. Een fluwelen fauteuil kun je naast de bank plaatsen, of gewoon een eigen plek geven in huis. Let ook weer op de kleur. Hier zien we een romantisch velvet meubel in donkerrood, zeker een goede keuze om voor te gaan.

Eetkamerstoelen velvet

Eetkamerstoelen velvet

Fauteuils of eetkamerstoelen in velvet zijn er volop te vinden. Een idee: haal eetkamerstoelen in velvet in verschillende kleuren in huis. Zo ga je voor een nog speelser geheel met velvet meubelen. Hier zien we een reeks van velvet stoelen in verschillende groene tinten. Ditzelfde idee kun je uitvoeren met bijvoorbeeld eetkamerstoelen velvet bruin, grijs, paars of blauw. Om maar iets te noemen.

Klassieke velvet meubels

Klassieke velvet meubels

Dol op een klassieke uitstraling in huis? Dan zit je sowieso al snel goed met velvet. Maar zeker als je voor een paarse kleur kiest. En ook de knoppen die in deze bank zitten, dragen bij aan het classy geheel.

Mooie velvet hoekbank

Mooie velvet hoekbank

Een heuse eyecatcher in huis? Dat is een mooie velvet hoekbank. Ook weer zo comfy! Je kunt ‘m in verschillende kleuren kiezen. Zo is een bruine velvet hoekbank geliefd, evenals een hoekbank velvet cognac. Hier zien we een velvet hoekbank in een subtiele oranje kleur – wij zijn verliefd!

Velvet in de slaapkamer: hoofdbord bij het bed

Velvet in de slaapkamer: hoofdbord bij het bed

Hierboven kwamen er met name ideeën voor velvet in de woonkamer voorbij. Maar ook in de slaapkamer past fluweel! Dat zie je bijvoorbeeld met dit stijlvolle hoofdbord van fluweel. Ook als de materiaalsoort op subtiele wijze wordt verwerkt in het interieur, trekt het nog altijd de aandacht.

Color block met velvet meubels

Color block met velvet meubels

Velvet meubelen vallen gegarandeerd op in huis. Zéker als je een color block maakt, dat is pas een statement. Denk aan een roze velvet bank in huis! Je moet het maar durven, maar de looks mogen er absoluut zijn. Het interieur hoeft immers geen saaie plek te zijn. Een beetje uitpakken is juist leuk!


Reageer

Lees ook:

Thuiswerken in stijl? Zo creëer je jouw eigen droomkantoor! >
Het belang van een goede meterkast in een huis >
Traplift kopen vs. huren: wat is de beste optie? >
5 dingen die niemand je vertelt over het kiezen van de perfecte vloer >
Velours gordijnen; Hotel chique en heerlijk warm >
Ga je zelf verhuizen? Deze drie dingen wil je weten! >
Inzethorren op maat: de perfecte oplossing voor elk raam >
Alles wat je moet weten over een dakkapel met zonnepanelen >
Woning met een plat dak? Lees deze tips! >
Laat je woning optisch hoger lijken met deze tips >
Maandelijks geld besparen? Maak gebruik van deze 5 tips! >
Frisse Lucht, Fris Huis: Hoe Airco’s je Woonstijl Complementeren >
Zo laat je je huis achter na verhuizing! >
De verschillen tussen inductiekookplaten en koken op gas, een moderne keukenrevolutie >
Muurkleur kiezen: Wordt het Taupe of RAL? >

Terug naar overzicht >>