arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woonruimte » Keuken » Geniet van luxe met een exclusieve keuken
Geniet van luxe met een exclusieve keuken

Geniet van luxe met een exclusieve keuken

Een nieuwe keuken moet behalve praktisch ook mooi zijn. Maar misschien wil jij nog wel een stapje verder gaan. Jouw nieuwe keuken moet naadloos aansluiten bij je leefstijl, je favoriete woonstijl én je karakter. De keuken mag het opvallende middelpunt worden van de woning. Klinkt dit goed? Dan ben je wellicht op zoek naar een luxe exclusieve keuken. In het onderstaande alinea’s vertellen we meer over deze specifieke categorie binnen de keukens.

Wat is een exclusieve keuken?

Je kunt mooie keukens exclusief noemen wanneer het van de allerhoogste kwaliteit is. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en alle apparatuur is voorzien van de nieuwste technieken. Daarnaast wordt er extra veel aandacht besteed aan de details. Het design wordt tot in de puntjes uitgewerkt, zodat jij optimaal kunt genieten van het comfort en de luxe uitstraling. Exclusieve keukens zijn ‘high-end’ producten. Je komt het dus niet zomaar in iedere woning tegen.

Exclusieve keuken voor elke woonstijl

Exclusieve keuken

Modern, landelijk of juist klassiek – voor iedere stijl is er wel een exclusieve keuken te vinden. De variatiemogelijkheden qua materialen, kleuren, opstellingen en details zijn eindeloos. Het is daarom aan te raden om eerst een bezoekje te brengen aan een showroom. Hier kun je rustig kijken naar verschillende exclusieve showroomkeukens. Laat je tegelijkertijd adviseren door een professional om uiteindelijk jouw ideale droomkeuken te vinden.

Handgemaakte en op maat gemaakte keukens

Lukt het niet om jouw droomkeuken te vinden in een showroom? Verdiep je dan eens in de handgemaakte keukens. Deze exclusieve keukens worden helemaal op maat gemaakt. Er wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke stijl, wensen en natuurlijk met de ruimte waar de keuken komt te staan. Je kunt verschillende elementen van de ‘standaard’ showroomkeukens samenvoegen om het perfecte eindresultaat te creëren. Ook is de indeling en opstelling helemaal aan te passen naar jouw situatie.

Design elementen voor luxe uitstraling

Luxe exclusieve keuken

Geef de nieuwe keuken een extra luxe uitstraling door verschillende design elementen toe te voegen. Denk hierbij aan een design kraan, bijzondere keukenverlichting en luxe keukenapparatuur zoals een wijnklimaatkast, warmhoudlade of extra stoomoven. Dit zijn echt de finishing touches van de exclusieve keuken!

Bijpassende luxe eetkamer

Laat de exclusieve keuken nog beter tot zijn recht komen door ook de eetkamer erbij te betrekken. Zorg ervoor dat dezelfde kleuren en materialen terugkomen. Het is ook mooi om het aanrechtblad door te laten lopen in een lange eettafel. Of gebruik een groot kookeiland als een bar met een paar stijlvolle krukken. Waar je ook voor kiest, laat de keuken vooral het stralende middelpunt zijn.


Reageer

Lees ook:

Dit zijn de mooiste vloeren in de keuken >
Uniek: 5x een zwarte keuken >
Een donkerblauwe keuken: voorbeelden en inspiratie >
Wat we kunnen leren van de Japanse interieurstijl >
De eetkamer industrieel inrichten: zo pak je het aan >
Donkergroen in huis: voorbeelden en inspiratie >
Met deze makkelijke aanpassingen voelt jouw woning weer als nieuw >
Deze items heb je nodig voor een prachtig gedekte tafel >
8 belangrijke benodigdheden voor een verbouwing >
Deze accessoires kun je kwijt bij de eettafel >
Dit zijn goede plekken in huis voor planten >
Een kleine eettafel uitkiezen: let hierop >
Zoveel mensen, zoveel verschillende types keukens >
Bijzondere plekken in huis voor planten >
Blauw in de keuken: een unieke kleur >

Terug naar overzicht >>