arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Inspiratie » Lees onderstaande tips om een modern interieur te creëren
Lees onderstaande tips om een modern interieur te creëren

Lees onderstaande tips om een modern interieur te creëren

Soms ben je simpelweg op je woning of op je interieur uitgekeken. Het loont dan om te gaan klussen om een modern interieur te creëren. Maar wanneer is een interieur modern? En hoe zorg je er nu voor dat een interieur modern wordt? Wanneer je onderstaande tips en trucs gaat toepassen zal je zien dat een modern interieur helemaal niet zo moeilijk samen te stellen is. Wanneer je uitgaat van een aantal basisprincipes, zoals zorgen voor de juiste verlichting en het spelen met kleur, is een modern interieur zo gepiept. En wil je ook nog eens besparen op energiekosten? Kijk dan een GU 10 spot voor  in je woning. Deze spots zijn energiezuinig en ook nog eens erg duurzaam. Perfect voor een modern interieur dus.

Tips om een modern interieur te creëren

Om een modern interieur samen te stellen hoef je geen architect te zijn. Er zijn een aantal tips waarmee je zelf je hele interieur kan moderniseren zonder dat je hoeft te verbouwen of te slopen. Een eerste tip is dat je goed moet kijken naar de vloer in de woning. Kies voor een strakke moderne vloer, zoals een gietvloer of tegelvloer, of kies voor een prachtige visgraat waarna je de rest van het interieur basic houdt. Door goed naar de vloer te kijken en deze als uitgangspunt te gebruiken zal je zien dat je interieur veel meer in balans is. Wil je moderne snufjes toepassen in de woning? Dan vergroot dat zeker de moderniteit. De tweede tip gaat dan ook over deze technische snufjes. Denk aan het plaatsen van smart home technieken om je woning direct moderner te maken. Het is belangrijk om bij een modern interieur één muur onbewerkt te laten of te spelen met kleuren. Door deze muren goed op elkaar af te laten stemmen zorg je voor een modern kleurenpalet en een dans van kleuren. Veel mogelijkheden dus om je interieur een moderne uitstraling te geven.

Speel met licht en lichtinval

Speel met licht en lichtinval

De laatste tip voor het samenstellen van een modern interieur is het plaatsen van LED verlichting, zoals de GU 10 spots. Wanneer je deze spots op een eyecatcher in de woning richt, zoals een schilderij, zul je zien dat je woning een stuk moderner aanvoelt. De GU 10 spot is ook nog eens energiezuinig en duurzaam waardoor je bespaart op je energierekening. De GU 10 spot is verkrijgbaar in diverse kleuren en intensiteiten zodat er altijd een spot is die bij jouw interieur past.

Wil je dus een modern interieur creëren? Kijk dan goed naar de vloer in de woning en speel met kleur. Ook het lichtplan is erg belangrijk want door LED verlichting te plaatsen krijgt je woning al direct een moderne uitstraling. De GU 10 spot is verkrijgbaar in veel verschillende soorten zodat er altijd een spot is die past bij de woning en jouw persoonlijke wensen. Wil je besparen op energiekosten? Dan moet je zeker overstappen op GU 10 spots. Je krijgt dan een modern interieur en je bespaart geld. Wat wil je nog meer?


Reageer

Lees ook:

Maak jouw kleine hal optisch groter en ruimtelijker >
De grootste dingen die je kunt doen om je woning een make-over te geven >
Het inrichten van je tuin in de stijl van je woning >
Hoe creëer je een sfeervolle entree in huis? >
Deze 5 woonaccessoires moet je in huis hebben! >
Zwart in je interieur: stijlvol of somber? >
De beste tips om je bed zo comfortabel mogelijk te maken >
3 tips om je eetkamer om te toveren >
Van leeg naar gezellig: Zo richt jij je nieuwbouwhuis sfeervol in >
Vloerkleed trends voor 2023: Welke stijlen en patronen zijn nu in? >
Interieur veranderen? Lees nu de meubeltrends >
4 tips om een extra gezellige woning te krijgen >
Zo creëer je een gezellige sfeer met accentverlichting >
Tips voor een handige indeling in huis >
3 simpele tips om jouw woonkamer een kleine make-over te geven >

Terug naar overzicht >>