arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woonruimte » Badkamer » Badkamermeubel en badkamerspiegel: blikvangers in jouw badkamer
Badkamermeubel en badkamerspiegel: blikvangers in jouw badkamer

Badkamermeubel en badkamerspiegel: blikvangers in jouw badkamer

Ze zijn onmisbaar in jouw badkamer: badkamermeubels en de badkamerspiegel. Deze blikvangers kunnen tevens zorgen voor sfeer in de ruimte waar je dagelijks een behoorlijk deel van jouw tijd doorbrengt. Laat je inspireren door de mogelijkheden van badkamermeubels en badkamerspiegels.

Badkamermeubel: blikvanger van jouw badkamer

Een badkamermeubel is de blikvanger van jouw badkamer. Het maakt de badkamer compleet. Het meubel is niet alleen een echte aanvulling op jouw badkamerstijl, maar ook erg praktisch. Zo berg je eenvoudig spullen als handdoeken, washandjes en ondergoed op in het badkamermeubel. Badkamermeubels zijn verkrijgbaar in ontzettend veel soorten en maten. Om je op weg te helpen in je keuze, zetten we de belangrijkste voor je op een rijtje.

1. Kolomkasten

Kolomkasten zijn handig om handdoeken, douchespullen, shampoo flessen en haarproducten in op te bergen. Kolomkasten zijn smal van formaat, waardoor ze weinig ruimte innemen.

2. Douchebak

Een douchebak is een lage bak die water opvangt en afvoert douchewater zodat dit niet door jouw badkamer wegstroomt. Een douchebak kun je gebruiken als je een douchecabine of inloopdouche hebt. Douchebakken worden van verschillende materialen gemaakt, zoals acryl, composiet en blauwsteen. Zo kun je altijd een douchebak vinden die past bij jouw badkamerstijl.

3. Toiletmeubel

Met een toiletmeubel creëer je extra opbergruimte of het toilet en in de badkamer. Daarnaast kun je het meubel gebruiken om te decoreren met handige accessoires. Vorm je badkamer om in een luxe wellness met eigen accessoires.

Badkamerspiegel: extra toevoeging aan de algehele look van de badkamer

Badkamerspiegel extra toevoeging aan de algehele look van de badkamer

Hoe vaak kijk jij in de spiegel? Grote kans dat het vaker is dan je zou denken. Jouw badkamer is niet compleet zonder een mooie badkamerspiegel! Het is een functioneel object dat je helpt tijdens de persoonlijk verzorging. Zo gebruiken mannen de spiegel om zich te scheren, terwijl vrouwen er een blik inwerpen om mooie make-up aan te brengen. Een spiegel draagt bovendien bij aan de algehele look van de badkamer.

Luxe toepassingen voor badkamerspiegels

Bij het uitzoeken van een nieuwe badkamerspiegel spelen extra opties een belangrijke rol.

Tegenwoordig kun je badkamerspiegels vinden met ingebouwde verlichting of verwarming. De verlichting creëert een extra en sfeervol lichtpunt op de badkamer. Kies je bijvoorbeeld voor een badkamerspiegel met ledverlichting, dan heb je tevens geen schaduwvorming meer. Wil je condensvorming voorkomen? Ga dan voor een badkamerspiegel met verwarming. Deze warmtebron achter de spiegel schakelt automatisch in op het moment dat je de verlichting aanzet. Spiegeltje spiegeltje aan de wand. Online kun je je een veelzijdig aanbod spiegels vinden. Met zoveel verschillende modellen en afmetingen vind je zeker een spiegel die past bij jouw wensen.


Reageer

Lees ook:

De unieke kenmerken van een Engelse badkamer >
Neem deze trends mee in het ontwerp van je nieuwe badkamer >
Hoe knap je een oude badkamer op? >
Badkamermeubels van hoge kwaliteit: 5 redenen waarom ze het waard zijn >
Praktische tips voor het renoveren van je badkamer >
Hoe je de beste douchewanden & douchedeuren uitkiest >
Wat zijn de laatste trends op het gebied van badkamerspiegels? >
Hoe kies je de juiste wastafel voor in jouw badkamer? >
Inspiratie voor een luxe badkamer >
9 redenen waarom een PVC vloer in de badkamer een goed idee is >
Ondanks hoge gasprijzen toch lekker in bad? Volg deze tips! >
5 tips voor een kleine badkamer >
Dit zijn de badkamertrends van deze zomer >
De voordelen van een inloopdouche >
Je badkamer groter laten lijken? Zo pak je het aan >

Terug naar overzicht >>