arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Inspiratie » Vier simpele trucjes voor een luxe badkamer
Vier simpele trucjes voor een luxe badkamer

Vier simpele trucjes voor een luxe badkamer

Kan jouw badkamer wel wat vernieuwing gebruiken? Je hoeft niet direct de complete badkamer te verbouwen voor een verbluffend effect. Met deze vier simpele trucjes creëer jij in een handomdraai een moderne en luxueuze badkamer waar je nog jarenlang plezier aan beleeft.

Badkamerspiegel met verlichting

Een strakke badkamerspiegel met verlichting biedt tijdloze schoonheid in jouw badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een model met gesatineerde omranding, wat samen met de indirecte verlichting een elegante uitstraling oplevert. Er zijn ook modellen met een bredere omkadering, zodat er altijd een spiegel met verlichting te vinden is die aansluit bij jouw persoonlijke wensen.

Je past de lichtkleur aan je eigen wensen aan en kunt meer prettige opties toevoegen, zoals spiegelverwarming zodat de spiegel niet beslaat, strak weggewerkte touch-sensoren, bluetooth-speakers en een aparte make-up spiegel.

Creëer voldoende opbergruimte

Een rommelige badkamer heeft geen luxe uitstraling. Door te zorgen voor genoeg opbergruimte, hou jij het netjes in de badkamer. Plaats bijvoorbeeld ruime kasten die uitstekend aansluiten bij de stijl van jouw badkamer of ruim losliggende verzorgingsproducten op in een opbergdoos van bamboe of een leuke metalen opbergmand. Ook houten plankjes aan de muur doen het erg goed.

Kies voor natuurlijke materialen

Kies voor natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen zijn op tal van manieren te verwerken in de badkamer. Dit kan in de vloer of de badkamermeubels, maar je kunt het ook kleiner aanpakken en kiezen voor accessoires van natuursteen of bamboe. Wat dacht je van planten in de badkamer? Ze voegen veel sfeer toe en zijn ook nog eens makkelijk te verplaatsen, waardoor je met planten de badkamer steeds weer een andere uitstraling kunt geven.

Strakke inloopdouche

Ruimte oogt chique. Is er net genoeg ruimte in jouw badkamer voor een douche en een bad? Kies dan liever voor een ruime inloopdouche waarbij je de vloer en de tegels op de muur laat doorlopen. Dit zorgt voor een extra ruimtelijk effect. Met een douchedeur op maat sluit je de doucheruimte mooi af van de rest van de badkamer.

Topkwaliteit badlinnen

Met het juiste badlinnen in huis geniet jij iedere dag van een wellness-gevoel. Hoogwaardige en luxe handdoeken zijn voorzien van lange draden, waardoor ze heerlijk zacht aanvoelen en lang meegaan. Het voelt alsof je in een hotel hebt overnacht! Haal bijpassende zachte gastendoekjes in huis, net als washandjes en badjassen om jezelf iedere dag weer in de watten te leggen. Luxe handdoeken hebben een hoog gewicht per vierkante meter, waardoor ze prettig dik maar niet te zwaar aanvoelen. Ook nemen deze handdoeken uitstekend vocht op.


Reageer

Lees ook:

Neem deze trends mee in het ontwerp van je nieuwe badkamer >
Hoe creëer je een sfeervolle entree in huis? >
Deze 5 woonaccessoires moet je in huis hebben! >
Hoe knap je een oude badkamer op? >
Zwart in je interieur: stijlvol of somber? >
De beste tips om je bed zo comfortabel mogelijk te maken >
3 tips om je eetkamer om te toveren >
Van leeg naar gezellig: Zo richt jij je nieuwbouwhuis sfeervol in >
Badkamermeubels van hoge kwaliteit: 5 redenen waarom ze het waard zijn >
Vloerkleed trends voor 2023: Welke stijlen en patronen zijn nu in? >
Interieur veranderen? Lees nu de meubeltrends >
4 tips om een extra gezellige woning te krijgen >
Praktische tips voor het renoveren van je badkamer >
Hoe je de beste douchewanden & douchedeuren uitkiest >
Zo creëer je een gezellige sfeer met accentverlichting >

Terug naar overzicht >>