arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Een make-up hoek in huis: de mooiste voorbeelden
Ga voor een make-up hoek in huis met een spiegel met lichtbollen

Een make-up hoek in huis: de mooiste voorbeelden

Het was voor velen van ons toch wel een grote tienerdroom: een enorme make-up hoek hebben in huis, waar je iedere dag weer uren achter te vinden zou zijn. En mocht je nu volwassen zijn, waarom zou je hier niet alsnog voor gaan? Een salontafel of make-up hoek in huis ziet er beeldschoon uit – zeker als je deze voorbeelden bekijkt.

De bekende spiegel met lichtbollen

Waar we meteen aan moeten denken bij de make-up hoek in huis? De bekende spiegel met lichtbollen aan de zijkanten – net als we in professionele make-up studio’s zien. Prachtig ook voor in huis met een make-up hoek. Durf hierbij gerust uit te pakken! Plaats ‘m op een mooie tafel en laat ‘m de show stelen.

Want zeg nu eerlijk: ziet het er niet beeldschoon uit, zo’n opvallende spiegel in bijvoorbeeld de slaapkamer? Wij zijn in ieder geval fan! Daarnaast is dat licht natuurlijk enorm praktisch als je bezig bent met je make-up – ook dat is iets waard. Wij zien eigenlijk alleen maar voordelen!

Ga voor een make-up hoek in huis met een spiegel met lichtbollen

De make-up hoek met een vintage look

Een andere favoriet in de make-up hoek voorbeelden? Dat is de hoek met een wat vintage uitstraling. Zo ga je echt voor een luxueus gevoel in de hoek: precies wat jij nodig hebt als je met je make-up bezig bent. Zo begint iedere dag namelijk nog net een stukje beter!

Hoe je deze look verwezenlijkt? Dat is eigenlijk redelijk eenvoudig: tik tweedehands of vintage items op de kop die de basis vormen van jouw make-up ruimte. Denk aan een robuuste houten tafel, die een doorleefde uitstraling kent. Of kies een vintage spiegel met een bijzondere omlijsting: het kan hierbij eigenlijk niet over the top genoeg!

Een make-up hoek in huis: de mooiste voorbeelden

De subtiele make-up hoek

Vind je bovenstaande ideeën wat te veel van het goede? Dan hebben we de ideale oplossing voor je: ga voor de subtiele make-up tafel hoek. Perfect bijvoorbeeld voor een make-up hoek in de slaapkamer: we begrijpen dat je het hier misschien niet te bont wilt maken. En ook de subtiele hoek heeft zeker een charme!

Zo maak je er namelijk een lieflijk en knus hoekje van – ook fijn om in rond te hangen. Ga in een hoek als deze voor een klein tafeltje en een eenvoudige stoel: meer heb je niet nodig. De spullen kun je kwijt op de tafel of in een basic kast ernaast, het is maar net waar je de voorkeur aan geeft. Kleur kun je overigens nog altijd terug laten komen in de hoek, zoals je ook ziet op het beeld hieronder. Dat maakt de boel vrolijk!

De subtiele make-up hoek in de slaapkamer: zo doe je dit!


Reageer

Lees ook:

De unieke kenmerken van een Engelse badkamer >
Het belang van investeren in een kwalitatieve boxspring >
5 tips voor het personaliseren van je slaapkamer >
Van rustiek tot modern: houten keukens passend bij elke woonstijl >
Veelgemaakte misvattingen over keukeninrichting en -gebruik >
Ontdek de wereld van marmeren keukens >
Neem deze trends mee in het ontwerp van je nieuwe badkamer >
De beste keukenindelingen voor elk type woning >
Vintage verlichting: breng sfeer en karakter in je interieur >
Deze 5 woonaccessoires moet je in huis hebben! >
Tijdloze elegantie voor jouw slaapdomein >
Hoe knap je een oude badkamer op? >
Tijd voor een nieuwe keuken? Dit zijn 4 tips voor een efficiënte keuken transformatie >
Goedkoop en smaakvol: betaalbare keukentrends van 2023 >
De beste tips om je bed zo comfortabel mogelijk te maken >

Terug naar overzicht >>