arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Een make-up hoek in huis: de mooiste voorbeelden
Ga voor een make-up hoek in huis met een spiegel met lichtbollen

Een make-up hoek in huis: de mooiste voorbeelden

Het was voor velen van ons toch wel een grote tienerdroom: een enorme make-up hoek hebben in huis, waar je iedere dag weer uren achter te vinden zou zijn. En mocht je nu volwassen zijn, waarom zou je hier niet alsnog voor gaan? Een salontafel of make-up hoek in huis ziet er beeldschoon uit – zeker als je deze voorbeelden bekijkt.

De bekende spiegel met lichtbollen

Waar we meteen aan moeten denken bij de make-up hoek in huis? De bekende spiegel met lichtbollen aan de zijkanten – net als we in professionele make-up studio’s zien. Prachtig ook voor in huis met een make-up hoek. Durf hierbij gerust uit te pakken! Plaats ‘m op een mooie tafel en laat ‘m de show stelen.

Want zeg nu eerlijk: ziet het er niet beeldschoon uit, zo’n opvallende spiegel in bijvoorbeeld de slaapkamer? Wij zijn in ieder geval fan! Daarnaast is dat licht natuurlijk enorm praktisch als je bezig bent met je make-up – ook dat is iets waard. Wij zien eigenlijk alleen maar voordelen!

Ga voor een make-up hoek in huis met een spiegel met lichtbollen

De make-up hoek met een vintage look

Een andere favoriet in de make-up hoek voorbeelden? Dat is de hoek met een wat vintage uitstraling. Zo ga je echt voor een luxueus gevoel in de hoek: precies wat jij nodig hebt als je met je make-up bezig bent. Zo begint iedere dag namelijk nog net een stukje beter!

Hoe je deze look verwezenlijkt? Dat is eigenlijk redelijk eenvoudig: tik tweedehands of vintage items op de kop die de basis vormen van jouw make-up ruimte. Denk aan een robuuste houten tafel, die een doorleefde uitstraling kent. Of kies een vintage spiegel met een bijzondere omlijsting: het kan hierbij eigenlijk niet over the top genoeg!

Een make-up hoek in huis: de mooiste voorbeelden

De subtiele make-up hoek

Vind je bovenstaande ideeën wat te veel van het goede? Dan hebben we de ideale oplossing voor je: ga voor de subtiele make-up tafel hoek. Perfect bijvoorbeeld voor een make-up hoek in de slaapkamer: we begrijpen dat je het hier misschien niet te bont wilt maken. En ook de subtiele hoek heeft zeker een charme!

Zo maak je er namelijk een lieflijk en knus hoekje van – ook fijn om in rond te hangen. Ga in een hoek als deze voor een klein tafeltje en een eenvoudige stoel: meer heb je niet nodig. De spullen kun je kwijt op de tafel of in een basic kast ernaast, het is maar net waar je de voorkeur aan geeft. Kleur kun je overigens nog altijd terug laten komen in de hoek, zoals je ook ziet op het beeld hieronder. Dat maakt de boel vrolijk!

De subtiele make-up hoek in de slaapkamer: zo doe je dit!


Reageer

Lees ook:

Badkamermeubel en badkamerspiegel: blikvangers in jouw badkamer >
Winterse woonkamer inrichten: zo maak je het er ultiem gezellig >
Goede messen kiezen voor in de keuken: waar kun je op letten? >
De leukste fotowand ideeën >
6x populaire keukenstijlen van dit moment >
Je eigen homegym bouwen: dit zijn de beste tips >
Olijfboom binnen: hoe kun je de plant het best verzorgen? >
3 opbergtips voor in je slaapkamer >
Veel vocht in de badkamer? Dit kun je eraan doen! >
Gele keuken inrichten: de mooiste voorbeelden >
Een vieze douchekop weer schoon krijgen: zó doe je dat! >
Zo zorg je voor een perfecte nachtrust >
Een smalle en lange kamer inrichten: zó pak je dat aan >
Leuke cadeaus voor een housewarming: 7 toffe tips om te geven >
Zo richt je een kleine woonkamer optimaal in >

Terug naar overzicht >>