arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Ideaal voor inspanning én ontspanning: een zwemspa!

Ideaal voor inspanning én ontspanning: een zwemspa!

Wie op zoek is naar meer luxe in zijn of haar woning, denkt misschien al snel aan bijvoorbeeld een jacuzzi. Wat een heerlijk gevoel geeft dat! Maar ben je weleens goed in de wereld van de jacuzzi’s gedoken? Er zijn een heleboel varianten te vinden, waaronder een zwemspa. Daarmee combineer je inspanning én ontspanning. In deze blog lees je meer.

Ontspanning: kom tot rust

We kennen het gevoel allemaal wel: na een lange werkdag of werkweek komen we uitgeput thuis. We zijn écht even toe aan een moment voor onszelf. En dat is ook heel belangrijk voor de gezondheid! Geef daar dan ook zeker aan toe: neem die rust.

En wat we dan het liefst zouden doen? Het is natuurlijk een idee om weg te kruipen in de bank. Maar wat misschien nog wel fijner is, is om in een bad te duiken. Heerlijk warm en comfortabel. En beeld je nu eens in dat dat bad een jacuzzi is, voor nóg meer luxe en plezier. Een zwemspa biedt daarbij een goede uitkomst: je kunt er heerlijk in bubbelen of zelfs in genieten van een massage. Dát is pas ontspannen – jij wordt hoe dan ook weer helemaal zen.

Ideaal voor inspanning én ontspanning: een zwemspa!

Inspanning: voor een goede conditie

Hoe ideaal zou het zijn als je naast natuurlijk het ontspannen, óók meteen je conditie kunt trainen? Dat is wat er nu zo mooi is aan een zwemspa: het is allebei mogelijk. Een zwemspa biedt dus de unieke combinatie tussen beweging en rust. Hoe dat werkt? Je kunt tegen de krachtige stralen inzwemmen, waarmee je met gemak je conditie traint. En zelfs een bommetje maken in het bad is mogelijk! Eigenlijk is het dus net alsof je in een zwembad ligt, maar dan lekker in eigen huis.

Wist je dat die inspanning zelfs weer kan zorgen voor meer rust in het hoofd? Zeker als het gaat om zwemmen: je bevindt je nog altijd in comfortabel water en je weet dat het ontspanningsmoment altijd dichtbij is. Zet je gedachten op nul, en zwemmen maar!

Uniek en luxe: een zwemspa in huis

Het beste van twee werelden

Het is juist de combinatie van inspanning en ontspanning die een zwemspa in huis aantrekkelijk maakt. Ben je wel weer even klaar met het trainen van je conditie? Dan zet je de zwemstralen uit en geniet je nog lekker een tijdje van het warme bad waar je in ligt.

En dat alles gewoon in je eigen huis! Zo hoef je zowel voor deze inspanning als voor ontspanning niet meer de deur uit. Ideaal bijvoorbeeld als je het al druk genoeg hebt – zo kom je toch aan een moment voor jezelf toe, je bent er immers binnen no time bij. Dat wordt genieten in eigen woning!


Reageer

Lees ook:

Perfecte spiegel voor de badkamer kiezen: waar let je allemaal op? >
Wil je hebben! Dít zijn de mooiste voorbeelden van velvet meubels >
Nieuwe vloer kiezen: wat zijn de verschillen tussen een Hongaarse punt en een visgraat vloer? >
Geef jouw eetkamer meer sfeer en karakter >
Winterse woonkamer inrichten: zo maak je het er ultiem gezellig >
De leukste fotowand ideeën >
Olijfboom binnen: hoe kun je de plant het best verzorgen? >
Leuke cadeaus voor een housewarming: 7 toffe tips om te geven >
Openslaande deuren zorgen voor meer ruimte: lees er hier alles over! >
Duurzamer wonen: 5 slimme tips en tricks >
De juiste gordijnen voor de kinderkamer kiezen: 4 tips en tricks >
Tips voor het kopen van een vloerkleed voor in je interieur >
Wat zijn de meest tijdloze kleuren voor de woonkamer? >
Terracotta in je interieur: 6 leuke ideeën! >
Unieke hoge tafels >

Terug naar overzicht >>