arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woonstijl » Brocante » Riviera Maison VIP night bij Weber Woonwereld

Riviera Maison VIP night bij Weber Woonwereld

Woonstijl was aanwezig op de derde editie van de Rivièra Maison Vipnight op woensdag 28 december 2012 bij Weber Woonwereld in Elburg. Een inspirerende avond!

De gezellige sfeer, heerlijke hapjes en drankjes, de schitterende collectie woonaccessoires en meubels op diverse afdelingen en de deelname van zo’n dertig ondernemers uit de regio zorgden voor een inspirerende avond.

Na een warm welkom op de rode loper werden we eenmaal binnen onthaald met een glaasje bubbels en de hele avond door met hapjes en drankjes. Natuurlijk was er veel te zien, want behalve de collecties van Weber Woonwereld, Pronto jong wonen, Decorette, Warmtesfeer, Droomdomein en Rivièra Maison waren er stands van tal van bedrijven uit de regio.

Rivièra Maison

In het pand van Weber Woonwereld vind je een grote shop van Rivièra Maison. Een fraaie collectie woonaccessoires en meubelen. Verfrissende thema’s die sfeer brengen in jouw interieur. Je vindt er de laatste noviteiten uit de collectie van Rivièra Maison, voor de woonkamer, slaapkamer, keuken en buiten.

Inspiratie en ideeën zijn er bij de ‘man achter Rivièra Maison’ Henk Teunissen in overvloed en worden opgedaan in grote wereldsteden maar ook in de landelijke Provence. Een collectie neerzetten die warmte uitstraalt en exclusief is, blijft één van de pijlers van Rivièra Maison.

www.weberwoonwereld.nl

www.rivieramaison.com

Reageer

Lees ook:

Geef een brocante touch aan de slaapkamer >
Pip Studio geeft stylingtips >
Woonstijl op bezoek bij lief! lifestyle >
Villa Kakelbont >
Wonen in een strandhuis >
Op bezoek bij Pip Studio >
Interview Blond-Amsterdam >
Brocante bij Living-In >
Teatime >
Een huis vol antiek en curiosa >
Brocantewinkel en woning >

Terug naar overzicht >>