arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Inspiratie » Een prachtige fotowand met posters: voorbeelden en inspiratie
Modern monochroom

Een prachtige fotowand met posters: voorbeelden en inspiratie

Wanddecoratie is een belangrijk onderdeel van je interieur. Zonder enige decoratie aan de muur oogt de woning saai en onpersoonlijk. Met te veel onsamenhangende items lijkt de kamer juist heel rommelig en chaotisch. Het is dus de kunst om hier een mooie balans in te vinden. Met dit artikel vol prachtige inspiratiebeelden helpen we je vast goed op weg! Alle onderstaande posters zijn online verkrijgbaar bij Poster Store. Hier heb je de keuze uit een groot assortiment met stijlvolle posters en frames. De producten zijn betaalbaar, van hoge kwaliteit en bovendien echte kunstwerken voor in je interieur. Welke fotowand en stijl past het beste in jouw huis?

TIP: wil jij zelf ook een prachtige fotowand maken? Ga naar Poster Store en maak gebruik van de code woonstijl30 om 30% korting te ontvangen op posters (excl. Selection). De kortingscode loopt t/m 30 April.

Rustgevende zeebries

Creëer een rustgevende sfeer in je woonkamer met de bovenstaande fotowand. Er is gebruik gemaakt van frisse en neutrale kleuren. De zachte bries van de zee staat hier helemaal centraal. Door dit duidelijke thema is het geheel perfect in harmonie. Er is zelfs aandacht geschonken aan de tint en het materiaal van de verschillende mooie fotolijsten.

Rustgevende zebries

Romantisch met rozen

Een echte romanticus bezwijkt waarschijnlijk voor zachte roze tinten. Bij deze fotowand zijn twee close-up foto’s van roze rozen gecombineerd met andere posters. Aan de linkerkant een zwoele zonnestraal en rechts een quote in sierlijke letters. De goudkleurige frames zorgen voor een hele chique touch.

Romantisch met rozen

Mysterieuze natuur

Natuurfoto’s kunnen een hele mysterieuze uitstraling hebben. Dit staat mooi bij een donker interieur met stoere elementen. Tip: Twijfel je hoe je de ingelijste posters gaat ophangen? Teken de collage dan eerst op papier of probeer het uit op de grond. Daarna kun je de frames in de juiste volgorde bevestigen aan de muur.

Mysterieuze natuur

Stijlvolle beestenboel

Er zijn ook ontzettend veel posters te vinden voor in de kinderkamer. Deze afbeeldingen en illustraties van verschillende dieren zijn speels, maar nog steeds erg stijlvol. Daar worden alle interieurliefhebbers natuurlijk enthousiast van! Bovendien kunnen de kinderen op deze manier iets bijleren over de beesten en de natuur. Twee vliegen in één klap.

Stijlvolle beestenboel

Modern monochroom

Met zwart-wit afbeeldingen kun je eindeloos combineren. Je kunt eigenlijk niet de fout in gaan! Zoek naar een mooie balans tussen monochrome foto’s, moderne illustraties en inspirerende teksten. Wissel daarnaast af met verschillende formaten. Kies wel voor één soort frame zodat alles goed bij elkaar past.

Modern monochroom

Strakke tweeluik

Is een opvallende fotowand met meerdere posters iets te druk voor jou? Kies dan voor een eenvoudige tweeluik. Dit is een stuk rustiger dan een hele collage, maar het ziet er absoluut niet saai uit. Probeer een mooie match te vinden tussen twee verschillende posters. Kies bijvoorbeeld foto’s met hetzelfde kleurenpalet of prints met een vergelijkbaar thema.

Strakke tweeluik

 


Reageer

Lees ook:

Plekken in huis opleuken met fotolijsten >
Met deze tips verwerk je duurzaamheid in het interieur van jouw woning >
Een fotowand uit een tijdschrift: zo creëer je die zelf >
Veel inbraak in jouw buurt? Dit kun je doen! >
Zo verbeter je de akoestiek in de woonkamer >
Is een waterbed geschikt voor mij? >
Hoe je je huis kunt personaliseren >
4 tips om een gezellige woonkamer te creëren >
Zo maak je sfeer in je huiskamer >
5 tips voor een kleine badkamer >
Wat zijn de voor- en nadelen van een zandcementvloer? >
Stoom jouw verlichting klaar voor de winter met deze tips! >
Zo gebruik je trendkleuren in jouw interieur >
Alles wat jij moet weten over een picture rail hanging system >
Je huis stijlvol inrichten met planten? Zo doe je het! >

Terug naar overzicht >>